Tuesday, January 20, 2009

merentas ladang

17.1.2009
tarikh ni...ugh..byk igtkan aku pada kaki aku...haha,kaki aku cramp lah wehh,na tau cita dia?baca selanjutnya [ceiwahh]

pagi tu aku bgun,dengan xbsmgtnya aku mnd tukar baju dan prepare untuk p merentas desa...kat tasik darulaman,oh yeahhh !SEMANGAT gila.breakfast dan dipendekkan cerita,dlm sekelip mata aku ada di tasek [sbb dah dipendekkan].smpai di sana aku sembang2,jmp kawan2.then ada mnri poco2 ditarikan oleh pgwas2.haha,comei ja,lawak ja.pastu chicken dance tu plg comei
aku xmenari pon
seganlah weh
ahaha.pastu kami na start merentas desa,aku dok row nombor 2,blkg najwa sebelah sapa xigt.pastu depa start,aku mula2 lari,pastu jmpa afaf,aku xlrt dah,afaf smgt gila ;),then smpai kt rumah (hat kat atas tuu)
kaki aku cramp
sakit gila weyhhh,mcm nak riyau ja,tp aku xriyau la.malulah weh.aha
pastu aku tpksa jalan slow2.joh lg nk smpai pon.kaki dah cramp,myesal aku xwarm up betui2 td :|
pastu time aku dok jln sorang2,smpai kt pusat sukan,meh aku dgaq org myanyi,aku igt org gila mna,meh2 aida ngn fathiah,yalaa.org dok lari depa myanyi,mau aku xigt org gila.hahaha,maaf kwn2ku syg :)
aku jln ngn depa,depa dok myanyi lgu negaraku lah,tgkp gmbr,mcm2lahh.aku diam ja.xlrt.sakit kaki.aha.
pastu nak smpai kt tasik dah,jmp dgn ckgu suhaidi,ckgu smgt gila :D
lari dr arah belakang pon cikgu tunjuk kat kami.hahaha
tergelak aku,aku tergelak.
pastu dah smpai tasik,aku ngn cheknot p beli ice blended.aha,jumpa wafi dan kwn2.dan juga sorang tuh yg xpnh jmp pon.jumpa jgk kita akhirnya.ngeahahhahahahahaha :P

pastu kami minum air,minum3.then ada lah seorang dato niyh pggil sy,dengan sorang photographer hebat,nk ckp apa tatau.mla2 xmau p,segan aish.pastu last2 p jgk slps diugut oleh mereka.(dakdak)haha
kami smbg best,best best best.adui.sikit2 dah la noh?
aha,thanks photographer n dato :)
aku jmp sapa tatau,jmp sapa tatauu,jmp ramram,ampa xknai kot.segelintir ja kenai,nama sbnar dirahsiakan.hahaaha
xdan nk smbg pon,huu,sorry ramram :(

pastu aku n aida jd MDKP
BEST gila.hahaha,ckgu suruh.kutip la jgk,tp hat npk betui kami kutip,yg xbrapa npk yg halus2 kami biaq.haha,gila trok.maaf cikgu.
then aku balik.pastu tdo.then keesokan paginya aku nak jalan xbuleh.
kaki cramp trok dan kini beransur pulih.
khamis ni smj ada merentas desa
ngeahahahahahahahha (gelak jahat)
APEK *** ***
haha
ok bye

13 comments:

shafiq shukri said...

tudia..
p tasek berdating..
adoi..

Aida Amalina said...

muahaha..

kami nyanyi sebab nak berkomunikasi dengan lembu..

huahua..aku x sehebat hg la jadi MDKP..
hg lagi hebat!:)

aifaa said...

shafiq-nah tudia.bila masa dating?kami setia dgn edward laaaa
hahaha
aida-cehh,hg hebat lg la !jgn malu,aku phm.haha :P

Ray_hunt said...

amboi....panjang citer nya!!!!!!!

afaf:D said...

haha.
i knoww him.
bhaha,
;P

x boh nama kami pOn!
haha.
dakdakk.

comeii
:D

aifaa said...

ray-hunt-haha,pnjgakah?:D
afaf-aha,dah boh dah,baca len :D

apekNUQMAN said...

busuk
haha
kuat noh lari
tngai aida
haha

date
aifaa date dgn .....

aifaa said...
This comment has been removed by the author.
rOhock said...

aik merentas ladang?acara olimpik baru ke ni?

aifaa said...

apek - hahaha,mna ada,aku dgn edward aku laaa :P

rochok-yeahhhh !

-ChekNOT said...

hahha.. tak payah hbq nama btoy pon kami dah taw.. ramram!
komunikasi dgn lembu.. aida amek taik lembu untuk tambahkan tenaga.. gagga

-ChekNOT said...

hahha.. tak payah hbq nama btoy pon kami dah taw.. ramram!
komunikasi dgn lembu.. aida amek taik lembu untuk tambahkan tenaga.. gagga

aifaa said...

hahaha
tudia ! :P