Friday, January 09, 2009

twilight :D

assalamualaikum...
hrni nk cita,gila best !muahahahahahhaha >:)
sy dah tgk twilight
yaya,sudah ! :DDD
yaaaa,sy sudah menontonnyaaa
di mna? kt aneka,yeahhh,ada dah wayang dia
aha
awal pg tu igt nk p ngn auntie,dia nk tgk bedtime stories,
then check dkt tenet,xdak pon kt aneka,jeng3,ada TWILIGHT !
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG
sy amat2 teruja,teruja skali sy !
haha,so cepat2 on ym dan tgk kembar,aida dalila on.
kami bincang2 dan sy tros memujuk mummy utk mghntar sy ke jitra mall
haha,kami rncg nk tgk pkui 4.30,sbb pkui 2.30 org bru hbeh mayang jumaat,so nnt mst nk kuar agak sesak.ngeahaha

so dgn prasaan excited trokkk,
sy xsbaq nk tggu pkui 4..
then dah smpai pkui 4 sy tukaq baju then btlak ke aneka
muahahaa
oh edward,tggu lah sy,sy datang !yeahh
msk dan beli tket dan beli popcorn dan tggu kwn aida farwiza dtg
tggu dan tggu dan tggu
akhirnya kami amek kptsan utk bjmp dgn depa [mcm tggu lama sgt]
haha,then lps bagi kt aida tiket tu,kami msk dlu.
yeahhhhhh
oh edward ! awat hg hensem sgt?
blah la bella,edward milik aku la.
haha.omg,twilight serious best weyhhh
aku nk tgk lg skali
jom jom :D
aha
hbeh cita tu pd pkul 6.30
dan kami p beli brg2 sket dan p topup
hueh,serious sy nk tgk lg cita tu
nk tgk lg
nk tgk lg
nk tgk lg !!!!
wuarghh
nk tgkkkkkkk !
ngeaahahhaahaha



Edward syg !hahahaha ;p

hat niyh romantik gela..jeles sat



weyh bella,edward milik aku la...yg ni pon sy suka ! suka gila gila gila ! <33

hat neyh my fav. part of the movie. gela best !



haha,dan tamatlah aktiviti pd harini,
edward,bla nk kawen?hahaha ;p
thanks for reading !

7 comments:

ªmiruL™ said...

Eleh.. mentang2 ler hero dia ensem.. terus jek minat citer dia. cuba kalo hero dia tu ganti ngan salleh yaakob ke.. abon ke.. haa.. best lagi ke citer tu? best? best? ngehehehe~

*dengki

aifaa said...

hahahha,oh edward ! :P
errrkk,klu depa blakon lg best,cun melecun !haha

Ray_hunt said...

asalammualaikum......
mmg cite2hantu mat salleh ni org melayu suka.....
1.pasal diorag encem(cam aku)
2.tahyul terlebih
3.jalan cite ringkas
4.ulang yg per 1
5.ulang lg yg per 1
6.ulang yg per 1
7.ikut yg 6
8.senang ckp cam aku laaaaaaa.....

p/s:-hya no.2 & 3 sahaja yg salah.......yg lain betul tau.......aku x tipu....

he he he ......add me laaaaaa aifaa!!

aifaa said...

hahahahaa,mna ada !
sbb cita dpa btui2 best,yg xdiciplak oleh org lg
yg xdpkir oleh org
something new! something fresh !
hahaha
ouhh okeoke
tq yarh :)

shafiq rafei said...

semua orang minat dia.tak paham aku.
-.-''

aifaa said...

hahahaha
smua?mna ada
kau xmnat kan?
kau bkn gay kan?:D

syakey said...

tym men besbol tuh mmg semart gle ahh
huhu

act, cta neh biase je, pelakon tuh je yg wat jd best.
huhu

;D