Wednesday, February 11, 2009

kemarin

10/2/2009
7.30 pg,
mummy kejut bangun tidoq,suruh bersiap nk p hntar abg. :|

8.00pg,
siap smua,turun p makan,tgk choki pkai baju laen dr hari2 len.baju wana kuning sluar koko,kasut hitam bertali.hmm

8.30
bertolak
call tokmama n tok abah,choki ckp.sy msj dgn azizi.

10.30 ++
sampai di mrsm taiping,sy dpt tahu bhwa mrsm ini hanya pljar form 4 & 5 sahaja.
xdak form 1,2 & 3.buleh bwk handphone,tp tdk mmpunyai sbrang mp3,mp4 atau seangkatan dgnnya.mp3,walkman tdk dbnarkan bawa.laptop hanya boleh dbwa oleh form 5 shja.


12.15 ++
pergi ke kelas dedicated iaitu kelas baru shauqi dan byk org kl.aduh.datin2 suma ada.pkat speaking.depa tya sy sy bt xdgaq ja.hueh

1.45
tamat perjumpaan dan murid2 dibenarkan masuk ke dalam asrama.sebijik cem asrama cuma depa sekat2 guna kayu.katil single bed.sy tlg kemas katil choki (saja bt rajen :P) '
kemas2 barang.senior2 di mrsm taiping sangat2 ramah dan amat mghormati tetamu [ceiwahh]
hari ni keluarga dbnarkan masuk ke dlm asrama,hari ini shja,jgn salah sgka.

2.10
bawak choki kluar makan,beli barang dia sikit yg terlupa nk bawa.then hantar dia pulang.

3.00ptg
sembahyang zohor di surau kt kolah tu,then hujan lebat dan kelam kabut hntar shauqi ke atas hostel.mummy,sy,shazni dan shaheer turun hntar shauqi ke asrama.abah tak turun dok dlm keta.
-bersalam2salaman
-choki bg nasihat sket.
-mummy pesan mcm2

balik dan tgk shauqi lambai tangan sorang2 dari dlm kereta dan shazni mula menangis.sy lihat mummy dan mummy turut menangis.sy yg tdk menahan sebak turut menangis slpas meliaht shauqi melambai2 dr jauh.

6.00ptg
smpai di rmah tok mama.makan2 pastu balik dan rasa sunyi yg agak berlainan.tiada lg sesiapa yg menarik2 rambutku,tiada lg yg bt gegeh mcm beruk..
sy sunyi....

abang take care disana ya,im proud of you shauqi :")

8 comments:

chapter 14 said...

ksian. sbaq byak2

sheera said...

sweet btui

shafiq shukri said...

owh shauqi..
sy rindu anda.
cewah.
padahal x penah ckp pn dgn dia.
sabaq2.

angkasa said...

aduiii jeles dgn ur abg ah

aifaa said...

cipak - thanks :)
sheera - hahaha ;p
copiq - haha.xpaxpa,buat2 kenai dah la
angkasa - lorh.ngapain? :D

Aida Amalina said...

bye bye..
nanti aku tolong tarik rambut hg klu hg dok rindu dia..

Afaf (: said...

dy ada call dak?kena buli dak?:P

wafa said...

sedeyhnya
waa~(k.wafa teiyak dah)
wakaka
k.wf pnah rasa saat tu
sedeyh gilaks2
saba er
huhu