Sunday, April 12, 2009

hello

salam.hai!aku semangat ni.klu ada la antara hmpa2 ni yg perasan,aku dah lama xpost blog yg gumbira2 sikit lepas spek aku hilang.aku pon mcm tadak mood sgt lps dia hilang.oke lani aku nk cita kt ampa2 yg baik hati hensem baik cantik lawa nih yg baca blog aku..haha


27mac
aritu aida mai rumah aku.aku beli baju bagi kat dia.heho.pastu kami duk buat perak men roller blade kt rmh aku.haha.duk ada kt rmh lama dah tp bukan reti men.so bila aida mai dia dengan bangga nya ckp
"mein roller blade ni mcm main ice skating la wei"
"aku xtau aku xpenah pon men ice skating"
"aku mein masa aku kecik2 dlu ja,tp buleh la jgk.cewah"
tak suke tau tak!ish lah awak ni.jgn lah mcm niii.xsuke xsuke!ahah.
jadi bermula lah adegan2 yg melucukan dan memalu kan bagi kamiii.yg geram tuh kan aida buleh p rakam saya [:P] men yg xreti terhencot2 mcm org baru blajar jalan.then dok men2 jalan keliling rumah,ponnnnnnnnnnnnnn
mak blik.sy dgn bersemangatnya p la bukak mpintu pagar dengan memakai lg roller blade tuu.utk pgtahuan smua,pagar sy ni jenis tolak yg terbelah 2.jd kena tolak 1 1 lah.dengan pakai roller blade tu,sy dengan susah siku payahnya tolak laaaaaaa.hbis2 tolak ja aida dgn baik hatinya tolak yg sblh lg.xpa lah.maseh.then mak suruh kami 2 men kt atas jalan.sbb kt atas lntai licin.heho.kami pon p la mennn.sy nih hbis berpeluh dah xlrt dok men2 tu meh ada bangkai katak mati.time tu sy dengan tkjut peranjatnya jerit o mak kau xmau xmau lari p blkg aida tp xleh nk lari pasai pakai kasut tu pastu p merangkak blkg dia.haha.punya lah geli dgn katak.patu kami ada la tgkp gmbar sikit.xmau tunjuk.muka plek.ahah

nk cita apa lg a?aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmmm aaa!
pg td.p market.lps baca blog cipa sy pon saja p jgk.haha.then kt sana beli la brg2 nk masak pasai nk p jenguk choki kt tepeng.nih kat tepeng la ni.ahah.pastu p la bli,pakai selendang cipa bg time besdei.ehem.masehh.terharu wlupun xdpt beg roxy.HAHA.dok beli2 kt atas tu,oh ya!time tu sy xmndi pon.p sana tukaq baju ja.haha.muka pon masih ada keseksian sepet mata.haha.dok beli2 tu.sllunya klu pakai selendang sy akan ikat rmbut tegang2 dan pakai ja selendang.xpkai anak tudung pon.so pg td pon sama ja lah.rpnya2 dak.sy mmg ptut pkai anak tudung klu pakai selendang tu.sebabnya?baca lah.jadi kami pon beli2 barang kt situ.beli kuih apom lenggang ka nama dia?xtau,xigt.beli yg tu la.poastu nk beli nasi krbu,dok time beli tu sy yg sdg memegang plastik berisi ayam dan buah mangga serta kuih,tiba tertarik sekali dgn tudung.huehh.maka sy dengan segan silunya tarik pebetui blik slndang,sebek xttgal trus.adoi.malu aeh.tp kranya pg tu aurat sy xttup dgn lengkap lah!cewah.haha.jadi itu sahaja sy mahu ceritakan tentang benda mengarut nih.sila ikuti rncgn doraemon pada hari sabtu ptg.terima sakih,ikhlas dari,si KURUS LANGSING.huahahahuahuaha,maaf.itu maksud nama sy :P
babaiiii

6 comments:

Afaf (: said...

kirem slam cokii.
haha

yaya.
aifaa kuruih.
syok dak kami kata hmpa kuruih?
haha;p

aifa cOmei:D

Aida Amalina said...

baju couple.

nbk said...

men roller blade pon buleh teruja. mmg dasar nenek sunggoh :D

chapter 14 said...

hahah. nk lawan roller blade ngn ampa leh? km reti haha.

aik2! bila dpt selendang kami?

miss.lolypop said...

cheewah !
aifa terer !

W , said...

ceee. reti naek dh ka?
haha XD