Tuesday, April 28, 2009

nama saya peah :D

hohoho,hari ni 2kali aku tulis blog.nak cita benda lawak bg aku la,ptg td,aku duk tgk tv.xlrt nk bt apa.penat kot wei.sehari ni aku xmakan apa.huh.adik aku makan nasik ayam aku.toek betoi.haha
pastu time ptg tu,ada laa 1no nih,dia nih sllu dah kcu aku,aku pon nek malas nk lyn dia.patu.ptg td,dia call aku,grr.aku xangkat.kali ke-enam dia call,aku suruh mak aku angkat.ngeahahahha

mak : helo
dia : helo.duk wtpa?
mak : xbuat apa a.duk saja ja *smbil suara bt sengau2*
dia : oh,xdak kdt a?
mak : ha xdak a
aku time tu kelam bgtau mak aku kata xmau ckp mcm tu,sbb dlu aku penah ckp mcm tu dia kata nk topap kt aku tp aku kena msj ngn dia la.eish.cek xmau

*sambungan*
mak : nama apa ni?
dia : ni aifaa ka?
mak :mana ada,ni peah.ni mat a?hat kilang depan tu?
dia :hah?xdak a.
mak : ish.hg tipu aa.nk bekenalan ngn saya ka?nama saya peah.kerja kt kilang permintex.hg nih mat kilang depan tu kan?
*aku time tuh dok pikiaq kilang apaa depan permintex.HAHA
dia : xdak la.
mak : eish,hg malu2 plkk.nk berkenalan ngn aku hbaq la.xpon hg farid kan?acecee.aku tau la
dia : guna henset apa?ada kamera dak?
mak :aku guna henset besaa jaa.henset csl.ada tv oh henset tu
mak aku buhung besaq weiii.haha
dia :send gmbaqbuleh dak?
mak : haih aku xmen la send2 gmbaq ni.mcm org kampung
aku : HAHAHAHHAHAHAHAHAHA
dia : hmm,xpa a
mak : hg ni form brapa?
dia : form 4
mak :pmr dpt elok ka?
dia : buleh la.4a.
mak : haa blajaq leklok,spm bg dpt straight a's.fizik ok dak?fizik dpt brapa?
*mak aku sblom jd pensyarah dia cekgu fizik :D*

dia : dpt a
mak : ha bguih.hg blik kem salam kt mak hg.send my regards to your mom.do you know who am i?
dia : no
mak : so then stop disturbing me.ok?focus on your study.
dia : hmmmm
mak :oke bye,send regards to your mom ok
dia : ok

patu mak aku letak.aku dlm hati dok kata apa mamat ni xkan xprasan kot?mak aku yg dok kata dia kilang depan tu tiba2 tya dia form brapa xkan xprasan?eihh.patu dah la mak aku suruh kirim slm kt mak dia dia kata ok.mak aku ckp dia berani XD

budak tomoi mai la cakap ngn mak aku.haha

babaiiiiiiiiiii XD

14 comments:

miss.lolypop said...

haha
lawak ngat aehh !

shafiq shukri said...

x larat bca..
komen jaa la yg mampu..

nbk said...

hahaha
mak nek powerrrr
mcm anak dy XD
nanak satu nanak satu!
nanak jugak!

sheera said...

hahaha, mak setaii gila ! :D

firahfairytale said...

haha..
lwk trokk!

chapter 14 said...

power. hahah. gila lawak. nk sruh bdak tomoi cakap ngn mak mentua dya ha?

rara (; said...

mak sporting gila. hahaha mak xmaqah noh :)

aifaa said...

lolipopopop ; hehe :P
sfiq ; anda hampehh trokk haha
pakcik nbk :D ; nanak pa?haha.eish.mna ada,anak dia pendiam ja :"> haha
kak sheera ; hahaha tqtq :D
kak firah ; haha lawak ka?O_O :D
cipak ; eish.sapadia budak tomoi tuu.stg syifa majid jeles plk.sy xmo
rara ; haha kdg2 spoting lah :P

apekNUQMAN said...

haha
style noh amani
hahaha
krim slam kt dia naaa

spa bdak tomoi tu??

Afaf (: said...

haha.
nnti klo kami kol,jngan bg mak angkat taw!
:P

Tulah payah.hmpa comei sngt,smoa pakatt gilaa.

btw,sapa bddak tu?
:P

aifaa said...

apek ; xmau smpaikan salam.haha
xtao budak tomoi tu dia gemok ngn botak

afaf; haha xbg2 diam2 :-$
ishh sapa comei?sapa hampa tu?haha
erkk xao la tya la dia sendiri :D

chapter 14 said...

gila la aifaaaaa. sapa kata sy jlez. sepak luruh gg kot

chapter 14 said...

gila la aifaaaaa. sapa kata sy jlez. sepak luruh gg kot

Myraa S said...

haha
kirim slm kt mak naa
heh

mak ampa tiru nama kami aa.
kami peah jugakk :)))