Saturday, August 08, 2009

siyes kena baca

haih haih.
aku boring.
jadi sila la baca blog aku ni kan.
aku nanak tunjuk gmbar2 yang misteri.
bendanya sllunya berambut panjang,
berpakaian putih,
ada yang lompat2,
pernah kita tangkap gambar patu dia interprem?
anda paham tak siapa dia?
sapa dia nih??
okeh la saya bagi gamaq dia.

saya tamao bubuh dalam blog saya.
nih click ni.
http://media.photobucket.com/image/hantu/fendikerenz/hantu.jpg?o=24
oke saya mengaku saya penakot.

tapaham lagi?
haa ni lagi ada lagi.
http://media.photobucket.com/image/hantu/nasrullah_86/hantu.jpg?o=21

ish.
tapaham lagi kaa?
penah tengok cita juon?
takpon cita zombie kampong pisang?
ish.senang.haaa,twilight?
ahh.
kalao tatao lagi anda memang ish.


haa ianya,
erk.
sanggop ka nanak sebot?
anda sanggop?
pasai saya tak bapa sangat.

erk.oke lah.

h a n t u . . .

haa.takot dak?auuuu.

tapi.
nak tau dak apa yg lagi takot?
yang ni saya nanak tunjok gamaq.
hehehehehehe.

nak tau ka?!
kalau takot jangan baca !

sebab..
saya takot anda taleh tidoq malam!!

:O!
anda baca jugak?




ishh.


baca lagi?




oke...



kalau anda baca lagi memang anda nanak tao la..









anda memang berani..

jadi...










ni ha!!
benda ni ha!!
eeeeeee!! tengok gambaq dia pon aku terjeret dah!

yuck!
xsuka!!





penah jadi satu ketika saya form 1 dulu xbrani bukak buku science sebab ada gambaq katak.arghhh!!




XSUKA!!!

6 comments:

chapter 14 said...

ceh ! baguih dr km katak mai tdoq skali. ngokkkk

nbk said...

aik, sora dah sama. igtkan satu spesies.

shafiq shukri said...

crazy frog sggh

aifaa said...

katak tidoq ngn cipak

aifaa said...

:O
esh.sora sy sedap woo.dengaq tetidoq truih

aifaa said...

pringgg.papappaapa