Tuesday, September 01, 2009

merdeka?

HARAP MAAF,POST INI LAMBAT SEHARI.MASYEH.
*warning : sila pasang lagu negaraku untuk lebih bersemangat*


cuba kita perhatikan barang-barang yang kita gunakan saban hari.
tidakkah pernah anda terfikir bagaimana hebatnya ia?
bagaimana hebatnya kita dapat membaca sekarang melalui
komputer yang dipasang Internet.

kita mana ada jumpa orang tu pun.
tapi boleh dengar suara dia.
lani canggih lagi ada 3G.
fuyo.
orang duk kat amerika kita duk dalam bilik pun buleh jumpa.

dulu orang kalau nak bercakap kena buat perjumpaan,
kita lani,ceh.
bak kata ustazah che su "SEMUANYA DI HUJUNG JARI ANDA"
picit picit picit
trettttt ....
dialog 1 : halo?
dialog 2 : oh laaaaaa hg ka esh lama xdengaq cerita noh
and so on on on on in out.

lagi apa lagi?


radio.
cewah.hat ni popular noh.masok kereta ja bukak-bukak ada lagu.kot kalau orang zaman purba mai tudia saheh terkejut dah tiba-tiba ada orang nyanyi kalau time depa ada konset ja.
tambah lagi lani radio hat kecik tu.ish natang pa taktau.
em pi teri ka apa tah?ha?ai pod?ishh,cek taktau cek taktauu.
haa benda tu la kecik gilaaa tapi buleh sumbat lagu macam-macam.

kan nigahiga kan?

komputer.
kat sini kalau ada hat duk baca tu taktau komputer apadia memang aku cadangkan dia masok tusyen ngan aku.murah.rm10 ja seminit.cewah.lani belog,mespes,frenster,hi5,flickr,facebook,apa lagi? haa twitter.wuish,tambah lagi hat game online tu.sat-sat

wuah uganda la.
ehh canada!
america :O

esh dia ni orang india la.takut aku.satgi jadi macam slumdog millionnair mampoih aku.
no no no.

ape-ape aje.

handphone.
cuba tanya kat sekolah
"SAPA ADA HANDPHONE ANGKAT TANGANNN!!"
inisudahdiulasdiatas.silasemaksekianterimakasih.

televisyen.
hehe,nie yang i malu nie.u guys selalu usha i.
tiap-tiap ari pulak tue.
selalu buat usha panas.
malu le.hekhekhek
tanak tanak!
korang nieee,jangan le usha.
tawu le teruje pun.hehehe



*iklan kemerdekaan bersama Afdlin Shauqi*

--------------------------------------------------------


*Tamat iklan*












dapatkah kita kecapi semua ini tanpa kemerdekaan ?

HAPPY MERDEKA DAY TO ALL MALAYSIANS!












yala aku memang patriotik pon.Najib,mai la bagi bendera kat aku.yey,bye.

4 comments:

nbk said...

:O teruja menonton kepatriotisan sebijik televisyen.

najiah ulya said...

selamat hari merdeka :P

Aida Amalina said...

x phm hat atas2 tu=.="

aifaa said...

haha.bagi paham kaih