Wednesday, October 21, 2009

london weight management.

"wei aifaa hg xpayah makan kfc ni wei,diet weh"
"banyak kolestrol"

kata2 SEMANGAT yg diberikan hazim masih lagi terniang2 dalam kepala aku kot.
tq hazim,hg memang memberikan aku satu populariti yg cukup hebatlah haritu!

pada duapuluhharibulansepuluhduaribusembilan,
sekolah menengah kebangsaan bandar baru darulaman telah membuat hari Anugerah Kokurikulum.
saya yang telah memenangi dalam acara renang,squash,gold,badminton,bowling,baseball,bola jaring,angkat berat semuanya peringkat antarabangsa turut terlibat dalam hari anugrah tersebut.
erk.teringat pulak cita nbk hat xleh tipu tu,satgi tadak pasai aku terjumpa budak tu.naya.erk

okelah dengan itu aku yg terlibat dengan gamelan,
datang ke sekolah dengan niat untuk berkhawin.tapi malangnya aida telahh merampas laki aku dan kawin lari dengannya. :"(
hha.dakdak.pastu ada la kena angkat2 barang.kena ka bgtau?

start sahaja gamelan dipukul maka bermulalah pemberian hadiah2 berupa sijil dan plak plastik tersebut.haha
datang la geng photographer2 yg hebat dan amat pro dalam bidang ni,mai tgkp gmbaq aku selaku pengantin haritu.



:">


lepastu makan kat kantin kan?
lepastu hampa buleh rujuk cerita kat atas blik.

hafiz toek : wei aifaa jum p secret recipe.aku blnja hg
aku : xmau.diet.

*hazim selaku duk depan tempat duduk*

maka terjadiah conversation seperti di atas dimana saya di gelakkan di kantin.


hazim,aku terhutang budi ngn hg.
jgn risau aih.aku xbunuh hg pon.
bai

8 comments:

nqddnnrzm. said...

mama kawen lari dgn sapa?
berani beliau ya.
weh! gamelan tu apa?
haha. biasala budak 10

aifaa said...

mama hg kawen lari dengan papa.haha
papa sapedia pon taktau

owh.pastot la.xpa aku sebagai budak 14 juga sbgai senior hg akan cerita.

ia merupakan alat muzik dari jawa dengan 8 buah alat muzik.smua kena ketuk.nk tgk ropa dia cena p search sndri.xkuase aku

nqddnnrzm. said...

woh woh woh! (nada excited)
tau dah tau dah tau dah!
tgok gmbq kt flickr athirahhanum
ang setai noh men natang tu :D
(puji tp raut wajah xbopa ikhlas)

aifaa said...

omaigosh!ada gambaq aku dalam tenet ka?!
omaigosh!aku dah femes!

m i r a h said...
This comment has been removed by the author.
m i r a h said...
This comment has been removed by the author.
m i r a h said...

kmi pon nk diet ni !
gemuk bak badak mandom.
* cuba sebut laju2 10kali.
bhaha.;p

aifaa said...

ular lari lurus.

sebut cepat2.haha :P