Thursday, October 22, 2009

yang sudah tu sudah lah.

orang cakap kalau mimpi benda yang opposite dari tu yang jadi.
seriously aku cakap,aku dah xlarat gila dah.
apa nak jadi jadi la.aku pasrah dah aih.

haritu aku mimpi kata hang ada org lain,jadi opposite dia,hg xdak la?
pastu aku mimpi lagi kata hg dah ada ehem2 len,opposite kah?
lepas tu aku mimpi pulak hg dok amek tau pasai aku kat kawan aku.
mksdnya hg mmg xamek tau kan?
lepastu kemarin aku mimpi hg.aku mimpi hg suka aku,
so dlm reality nya dak kan :)

xpalah.cukup kot takat ni.
aku xlrt dh.mcm2 cara kot aku dok bt xmau bg teringat dkt hg.
kawan2 aku pon dok support gilababi suruh aku lupa hg kot.
aku xcontact hg lgsg.
tapi awat dok teringat lagi?aku dlte hg smua.smua pasai hg aku dah delete.

"ehh aifaa,jgn la duk bercinta2 neh,bljaq dulu"
memang pon.saya bukan bercinta aih.saya syok sndri ja.
aku pon xmau aih benda2 neh.bljaq lg penting.
tapi tudia lah.aku xmo benda ni tiba2 dia mai sendiri.
nk bt mcm mana?

untuk hang,apa nak jadi jadilah.
aku xlrt nk pkiaq dah.hg nk ada awek bru pon xkesah lah.
diri hg.aku xdak hak.pasrah wei pasrah ni.









ew,apadia nih aifaa.post apadia nih.haha.padan muka sapa suruh baca.
xpa bai

No comments: