Wednesday, November 04, 2009

nampaknya aku masih hidup.

bila dah habis exam akhir tahun ni,aku teringat pulak cerita time aku darjah 5 dulu.
time tu dah habis exam ofkos,aku memang gile perajin lah kan time tu.xtau xtau aku xreti eja malas.

time tu aku rapat terok dengan aida,farah.siti sarah.aku aida farah duk satu kelas iaitu 5hijau dan merupakan kelas pertama lah,dan sarah pulak duk 5biru merupakan kelas kedua.

biasalah kan budak kecik,so mestilah mengada2.haha.okelah.maybe sebab aku ni dilahirkan perempuan sorang dalam keluarga aku,mungkin itu hyphotesis

No comments: