Monday, November 16, 2009

something wrong everywhere

don't believe this fool,i only have one myspace account
www.myspace.com/shafia33



this account is such a copycat!

put my picture as your default photo?HAHA.
okay whatever,asalkan tak kutuk dan pangkah aku sudah (T_T)
but please,stop doing these things and be yourself.

13 comments:

YobSumo said...

pergh... tinggal kat Manchester ye. nak up aja di situ.

aidafada said...

kesedihan melandaa...
erghhh.

syed abu bakar said...

awt tah,
pekara yg sama brlaku

Aida Amalina said...

alololo,pdn muka
muka lawa sgt spa suruh wei

aifaa said...

budak sumo : haha.dia hebat.tp buh gmbaq org malaysia.jum boo dia ;P

aida : ergh.tu la.kegeraman pon melanda jugak.dah la hujan pon melanda dah lani T_T

syed : haha,kena jugak ka? :O

aida : tudia.hg tu 3mespes buh gmbaq hg kot.nak aku bgtau kat blog aku ni ka?

cik EPAL said...

siapa la yang tak ada kerja tu..haha :D

fafofeh said...

saya yg jumpaaa dlu!!
mai duet aifaa oii,ngehehe

aifaa said...

epal sedap : dia terlalu obses akan saya.apa nak buat.haha :p

fafatitimahmah : erkk,kalau kami bagi hampa kawin ngan abang kami buleh dak?

cik EPAL said...

bagus la...bukan senang orang nak obses..haha :D

Aiman said...

haha.
awt x mrah dya..
kutuk2 sket.
:DD

aifaa said...

epallllll : haha.jum kami nak obses epal plk la :D

aima : haha.xreti kutuk.hg bg ayat kt aku :P

cik EPAL said...

BERANIIII laaa...haaaaa :D

Massy says said...

acewah.ada peminat tu