Wednesday, December 23, 2009

cikgu kata kalau tak faham tanya

dulu kalau p sekolah cikgu mesti cakap
"kalau tak faham tanya,jangan dok diam" *sekolah kedah yerp*
jadi time cuti ni saya xbropa nak faham,nak tanya cikgu sekolah dah cuti.jadijadii

oke fes,kenapa orang cakap babi dijadikan mencarut?
kalau ampa cakap babi tu haram dalam Islam,anjing pun haram what awat tak jadi mencarut.
contoh kalau marah,
"Bab* hang!"
"haa haa xtau mencarut aku cakap cikgu"

haha,faham?
lagi satu kenapa cakap WTF orang terus fikir what the faq?*terpaksa diubah ejaan*
camna kalau dia nak cakap woi tong fuel.aha.ok maybe ada maksud lain dari perkataan WTF dari woi tong fuel.

ok lani sapa nak marah2 kalau nak mencarut perasaan time tu,
cakap la "kucing hang!" yakni tidak mendapat dosa malah kawan akan ketawa dan tidak jadi bergaduh.sekian

3 comments:

sheera said...

hat dok mencarut tuh spiritual site dia x kuat tu, haih haha

aifaa said...

haha,jadi ayuhlah kita cakap kucing :D

the paan said...

semangat gila entri ni..

wahahaha..:D