Thursday, February 04, 2010

Why I Like It Longer

okay disebabkan I dah xda phone sekarang (mimik muke sedih di situ),I ingat nak masuk contest nuffnang phone nih.walaupun gile ramai yang masuk contest ni,but still..hey remember,nothing is impossible by nike ka adidas?hahaha.okay can we start now? ish ish tulis banyak gile (T_T)

okay kenapa I pilih phone ni?yang pertama mesti lah sebab

DIA HARGA MAHAL.
paham tak?you guys faham tak kenapa i nak?SEBAB HARGA DIA MAHAL.okay lepas tu boleh menunjuk dekat kawan-kawan.ha oke kena tulis kecik-kecik nanti kawan tengok then cakap "eleh hadiah dari contest" hahaha.

oh ya!terlupa pulak nak letak gambar phone tu kat sini,okay anda dah ready?
yang jejaka dah ready ke nak tengok?ehem jangan tergoda sebab badan dia slim gileeeeeeeeeeee!

serious?are you sure?i takut nanti korang tido termimpi-mimpi pulak.okay aifaa we are talking about cell-phone here.cellphone?kenape panggil cellphone?adakah kecik macam cell?fikirkan.


okay tumpukan perhatian kepada phone,bukan model okay.
Can't you see?betapa besar and luas skrin phone dia!kalau mummy-abah-tokmama taknampak number nak taip message,bolehlah adik pinjam kan.haha.okay stop berangan dapat pun belum.

tengokkkkkk!gile phone ni slim gile macam I kan kann.haha
and yeah,it is a touch screen phone.wuuf!siap boleh picit-picit badan die yang seksi tu.hahaha.wth

FYI JUGAK.I TAKDE DIGITAL CAMERA.
YES I TAKDE.PEGI MANE?HILANG OH GOOD(=_=")

tapi takpe,handphone ni ada 5MP camera yang sangat clear sampai boleh tengok anak-anak cicit-cicit jerawat!xpercaya?beli satu dekat I kalau I xmenang contest nih ;p

gile kalau I dapat menang,I pegang handphone tu macam ni tapi I akan senyum macam ni

xpun macam ni


okay I tak pakai braces so


OKAY NO WAY I AKAN SENYUM MACAM KANAK EH KATAK.
I CAKAP NO WAY!


btw,okay tak i cakap i u ? :">

lupe kena bubuh gambar nih.


11 comments:

aida farwiza said...
This comment has been removed by the author.
aifaa said...

aida p delete pasepaa haha

Mohd Hariz Bin Abdullah said...

slim sngguh(model tu)haha

adyba said...

awat tadak phone skg?
huu..
p bli la yg ada cmera 8mp..
huuu

syed abu bakar said...

haha..i nk model xmau phone,,
hehe

aifaa said...

hareh : aku lagi slim.hg xtauu
adybah : haha.phone rosak T_T.hat sony ka?8mp tp xlawa la,dia jd kecik.hueh
syed : dalam mimpi buleh nah syed na.

wani said...

mnaang contest,dpt hp tu bg kmi
blh dak?:D

Aida Amalina said...

haha nak bt jugak

nqddnnrzm. said...
This comment has been removed by the author.
aifaa said...

wani : boleh belahh.hahaha
aida : bt la bt la
nqddn : budu jenama h la hg p dlete watpa

the paan said...

beli la henpon se satio..
cantik... :D