Tuesday, May 11, 2010

penutup.

saya mintak maaf.
saya mintak maaf.
saya mintak maaf.

saya tak sepandai kamu semua untuk meneruskan ber-blogging ni.
semua ada perhentiannya,setiap permulaan,ada penutupnya.
takkanlah aku nak ber-blogging sampai umur 20tahun ye kak?

di sini,aku dah putuskan.
aku lebih cintakan PMR.
PMR memang pembunuh segala keseronokan,
namun kalau dilayan dengan baik ia merupakan satu kebahagiaan suatu hari nanti.

dan aku tahu aku tak pandai berpuitis haha wadafrog wadafrog frog

saya mintak maaf sekali lagi,
saya cintakan gilatulis,terlalu.
tetapi anggaplah ini penhujungnya,

gilatulis dari tiada follower kepada 140 orang followers sekarang!
wow,what can i say more!
orang ikhlas follow saya ( atau tidak ) tapi saya tidak menggunakan sebarang ayat untuk blog saya dilawati,
saya menulis kerana gila,
saya taip kerana gilatulis.

terima kasih semua :")
anda semua merupakan sumber inspirasi saya dari dulu hingga sekarang.
andalah penyebab saya sanggup berperah otak untuk memastikan gilatulis tetap di-update selalu (walaupun kadang-kadang lama tak update)
terima kasih awak,
terima kasih followerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahh emo la konon auw

gilatulis merupakan tempat aku meluahkan perasaan,
gembira,jadi gilapig,gila hensem,gila sedih mahupun gila gila aku ni.
tempat aku meluahkan time break-up dengan ex aku yang auuwww comel comel macam cina tu,
tempat meluahkan perasaan masa Tok Abah aku meninggal dulu. (Al-Fatihah buat arwah )
dari cerita saya mempunyai first love walaupun cerita tergantung hinggalah sekarang,
saat aku nak matikan nyawa GILATULIS.

woi,aku bukan malaikat maut la.isy

di sini juga,
aku nak mintak maaf atas semua kesalahan aku,
terkasar bahasa dari segi penulisan,
terkutuk-atau mana-mana post yang membuatkan anda terasa hati.
aku mintak maaf.
aku aturkan 10jari aku untuk memohon ampun.
penulisan di blog ini hanyalah ikhlas dari hati saya.

ahhhhhh teringat pulak first time buat blog,
masa dengan syifa fumfa yang excited gila nak buat blog time tu,
aku yang time tu memang dah ada blog tapi tak bagitau orang pon.
blog hanyalah tempat untuk aku sorang ja boleh baca.
www.aifaashafia.blogspot.com
haha.

and then aku delete blog tu.
tak da idea lah,tambahan aku teringin nak ada url yang lawa-lawa macam
hanis zalikha dengan url blog yang stai sekali seperti
www.inibelogsaya.blogspot.com

dan blog favourite saya,
saya paling suka baca blog naqiuddin norzemi aka abang aqi.
dulu dia ada blog ,
www.naughtyboykid.blogspot.com
tetapi ditukar ke
www.ohbluesands.blogspot.com atas kegilaannya pada Yuna.
dari ber-blogging,akhirnya aku kawan baik dengan dia ni sampai boleh berjumpa siap dia bagi cheese cake lah! (aku yang paksa)

blog kedua,aku paling suka blog aida.
serious tak tipu.
hang baca balik post-post hang,
lawak kot.haha
baca tu senyum sorang-sorang depan komputer.

xlupa jugak blog syifa,yang hebat beratus followers,
paan dan syed selaku pengomen tetap!
haiiiii kita xpernah jumpa lagi noh? haha

www.syedalkaff.blogspot.com
www.paansenyum.blogspot.com

BLOG KEMBAR SAYA.
haih apa ni terlupa kembar sendiri haih haihhhhhhh
www.aidafada.blogspot.com

haha kan dah teringat FADA!!

okay tak mau cerita nanti panjang sangat post ni.

post terakhir,biar la kan? :)

dan,
dari ber-blogging ni aku dapat kenal macam-macam jenis orang,
contohnya DEAN yang ayat blog sempoi (aku suka gila!)
try baca - www.markerhitam.blogspot.com

tak pun blog luqman - www.akubukanjemsbon.blogspot.com

Dean,kita tak pernah jumpa,tapi kenapa kita dapat ber-gila bersama macam kenal sangat sangat antara satu sama lain? :")

SITI OH SITI.MUAH AU

okaylah,
dah puas dah aku melalut,
sebenarnya sayang aku kat GILATULIS ni tak terbayang banyak dia,
aku pergi dulu.nak tidur dah haaaaaaaa.satu lagi habits aku time taip blog,
aku suka jarak banyak-banyak then tulis ayat penhabisan kat bawah tu.haha
can't change that la wey.muah muah.


u,doa i bagi dapat 8A DALAM PMR yee? :>







ok,
selamat malam semua.
selamat tinggal awak.jaga diri.
semoga kita dapat membaca dan menaip bersama lagi ya ;)

Sunday, May 09, 2010

mother's day

**** about the last post,
i'm so sorry i couldn't make even one of them.
couldn't find the raspberries.1000apologies :).anyway,thanks! :D


and so i made this,
love xbrapa nk jadi!
bangun awal sebab nak buat surprise la konon cehceh.
nasib baik whipping cream dari birthday haritu (yang incik kassim mai rumah makan time lepas jog tu) ada lagi.hahahaha.ngeh

I LOVE YOU MUMMY.
SEMOGA DIPANJANGKAN UMUR.muah muah auw auwwwww

Friday, May 07, 2010

this is surely not a diet-week.

i need you.
yes you.

i need you to help me.

no no,bukan suruh bunuh orang.

help me to choose what to bake for

Mother's Day this Sunday okayh?

first,

second,


third,




OKAYYY TAIP UNDI 1,2, ATAU 3 KE TALIAN HOTLINA 012 3456789 SEKARANG!!!



komen aku.

Tuesday, May 04, 2010

jiwang la sangat.

bayangkan ada orang hantar mesej macam ni untuk anda.

mesej satu.

"i like ________,
i love ________,
i want _______,
i swear to Allah will not lie to _______ that i like _____,love ____,"

*isikan tempat kosong dengan nama korunk.hiikhikhikkkkk

mesej kedua.

"xkan lepas dari jelingan mataku sekiranya _____ mlntas di tepiku,dihadapanku,dan di belakangku..tetap aku aku melindunginya,walau apa cara sekalipun..daripada gangguan sesiapa yang ingin menyakitinya.."

*isikan tempat kosong dengan name kowank yerpp.hikhik

mesej ketiga.

"ni btol la..aku memang minat btol² kat hang ________,please la,k hang cakap ja hang nak apa..dah la cantik macam BIDADARI..btol ni..pls la _________...AKU MEMERLUKANMU.."

*isikan tempat kosong dengan ais kacang.





fuhhh.cayaq habeh.

Monday, May 03, 2010

ishhhhhhh tobat xpaham ngn hg ni
stai kawan ngn pompuan cantik2 ja.
mcm pa lagi!!

warghhhhhhhhhh *jadi incredible hulk*