Monday, August 30, 2010

oh myyyyyy,rindu gila!

dlu aku suka gila tengok cartoon kat ANIMAX HAHAAAAAAAAA
patu bila aku tengok dalam youtube dandan aku rindu gila kat the law of ueki, :"(
honey and clover,black cat,dragon ball,CARDCAPTOR SAKURA HAHA,
dengan yang paling aku suka gila ~~~~~~~~~
ALICE ACADEMY
wahahahahhahaha suka gila!
aida sampai nak tampaq aku sebab xsabaq nak balek mengaji nak tengok cita ni :D
kartun ni lawak tahap nak gelak sampai perut goyang-goyang.




lawak kan opening dia!? lawak kan!? kan!?

cita ni pasal mikan ni ikut kawan bek dia,nama pa tah.hotaru kot.haha xingat dah
dia cari kawan dia sampai p tokyo,lepastu jumpa satu sekolah ni yang sekolah tempat budak2 ada power istimewa.
aloh macam heri poter la.


ish heri poterrrrrrrrr."isparolaviosaaa" haha oke tipu.

lepastu dia nak masuk sekolah tu tak boleh,sebab dia pelajar biasa,xdak power natang pa pon.
paihtu ada 2 orang budak ni try nak lari dari skolah ni (salah sorang gilew encem i like hihihi)
lepastu terjatuh dekat Mikan ni,dan tak dapat la depa nak lari :D

start dari situ cikgu skolah tu mai,pi kat Mikan.cikgu tu ada power bagi orang suka kat dia :D
lepastu dia buat kat mikan,tapi xjadi pa :D
rupa2nya mikan ni ada power jugak :D

patu mikan dapat la masok skolah tu :D

hat aku cakap hensem tu,nama dia natsume.
dlu aku darjah 4/5,memang suka nak mampoih kat natsume ni.
aku nak tidoq bayang natsume,
nak bangun sahur bayang natsume,
nak makan mandi nak p skolah pon aku bayang konon2 ada natsume kat skolah :D
hai natsume :*

natsume ni ada power api,dia buleh buat macam2 gila.
last2 skali natsume ni suka kat Mikan.wahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa shukew



ni natsume.hensem kan :D
-----------------------------------------------------

oke ni katun nomot 2 pulak yang aku suka,:
lagu-lagu dia tobat stai gila.
aku suka <33 width="480" height="385">



ni hat seken:







STAI KAN WEH KAN.KAN KAN KAN.HAHAHA
(tak stai buleh blah)

the law of ueki ni pulak cita pasai sorang budak macam blur (macam aida) kat skolah.
rambot dia wana ijau woo.patu sorang lagi kawan dia ni pompuan,hmm xingat nama.
dia macam selalu la jaga ueki ni.citani pon pasai kuasa jugak!

aku memang suka tengok cita2 hat ada kuasa.cita tak masok akai memang aku suka.aku suka.aku suka.aku suka.aku suka.

paihtu ueki ni dia ada power tukaq sampah pi jadi pokok.haha gila power xstai gila.
nehh patu rupa2nya kat jepun tu ada ramai lagi hat ada power.
ueki ni ada power sebab ada sorang 'dewa' ni bagi power kat dia.
hat len gila stai la power depa,hat tukaq kain jadi besi la.hmph banyak lagi.

kartun ni serious best.
lepastu ueki ni rupa-rupanya anak DEWA BESAR. haha paham dak taktau.hat dewa besaq tu dia macam shukew berpoya-poya sikit.ugh cena nak cita a.kiranya sapa2 yang dewa ni ada power lagi hebat la.

power dia ada sampai level 10,hat aku ingat Annon ja :D

lani aku dok donlod cita the law of ueki ni kat utorrent,rindu nak tengok tau dak.dah la ANIMAX xdak dah :"(

apa kes cita tatau.hm
--------------------------------------------------------------------------

-aku skip cardcaptor sakura,dragon ball (sapa tatau katun ni sila lompat limaploh kali)

oke kali ni black cat :D
opening theme dia tak best pon,tapi saya kesah pa.


cita ni pasai train hearnet kot nama dia (xingat)
dia ni assasin,keja bunuh orang.
cara dia bunuh stai oh.saya pon tetiba nak jadi pembunuh tengok cita ni.hmph
train cita ni pon hensem gila :O

------------------------------------------------------------------------

oke ni anime ni cita dia pasai cinta pulak.
alolololo apew nie cintew cintew niehhh.
dak wei tapi anime ni serious lawak.sat suruh ampa tengok Opening dia.




ha,nak bukti kata cita ni lawak?
nah tengok ni
p/s : wajib tengok video ni kalau xmo tengok video len X(



haha lawak kan kannnn :D

hat cita ni pasai budak2 prangai gila mcm pa lagi.
macam2 jenih ada.hat masok IT,ARTS,COOKING,
ish macam2 la.semua jenih tak betoi.















hmphh awat aku mcm promot ampa tengok katun-katun ni tah :(
Ichimaru Gin: bohong ang bkn aku dpt pa
aifaa shafia: dapat
aifaa shafia: klu hg buhung hg dapat jadi hensem
Ichimaru Gin: yaka
Ichimaru Gin: xpala aku xmo bohong
Ichimaru Gin: stg ramai awek payah
Ichimaru Gin: biaq la pipah orang di hati :x
aifaa shafia: AKU NAK COPY PASTE KAT PIPAH

Saturday, August 28, 2010

ada anonymous cakap org hensem suka makan ice cream.hmmm aku xtau sapa orang hensem suka makan ice cream :(
yg aku tau ada sorang ni suka makan ice cream tapi dia xhensem > nbk.
jadi bukan nbk la noh.HAHAHA



nak demam ni nak demam

memandangkan aku xdak blog,apakata kita buat blog ni mcm fesbuk? ;) --> muka kejip mata omei omeiiiii hihihi
NAK MAKAN LAKSA.HAHA