Thursday, October 28, 2010

wtf.

I don't get the ending of Fruits Basket.
and that really pissed me off.
fckfckfckfckfck.

Tuesday, October 26, 2010

comei!!!!!!!



jual dekat ebay!!!!!!!!!!!!!!!!! RM 41.50 JA!!!!! NAK NAK!!!!!! PLEASE!!! NAK CREDIT CARD PLEASE!!!

Sunday, October 24, 2010

pertandingan mencari suami atau bini!

24 haribulan sepuluh dua ribu sepoloh.
tarikh ni memang sapa yang dah kemaruk nak kawin lepas PMR tak mai sekolah memang ishhhhhh,rugi.
sapa-sapa yang angkat tangan masa cikgu Harisson Ramli tanya sapa nak kawin lepas PMR memang sangat sangat ehem puih rugi. So,padan muka.

Sekolah saya telah membuat satu pertandingan memasak sempena aktiviti selepas PMR.
saya?
saya tak masuk pun.
saya jadi juri.
hihihi.


memang best siott,mula-mula main bola baling. Aku dok lari sana sini sebab nak ligan bola sekali tak dapat pon (T_T). Lepastu ada satu moment tu aku dapat bola dan aku jadi mcm excited gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,DAN AKU LARI P ARAH GOL PIHAK LAWAN.

aku pon tak tau pasepa buat lagutu.



TEAM TEAM AKU DENGAN TEAM PIHAK LAWAN SEMUA JADI MACAM =)) *sila try dekat YM ya*

aku lagi la nak tergelak.memang lawak gilaaaaa.memalukan diri sewndiwriw pown adeww


then lepas rehat,kami pon nak start dah la pertandingan memasak.tema dia nasik goreng.

sebenaqnya ni last-minutes-plan. Kami nak masuk pertandingan ni pada hari Sabtu (23/10/2010) masa time petang.tu pon lepas Afiqah bagitau kata ada tempat kosong lagi.ihihihihi

so kami buat la Menu,nama kumpulan kami A,E,I,O,U. taktau pasepa p buh camtu -__-


sebenaqnya nasik goreng kami ialah Nasi Goreng Pataya,tapi kami tukaq nama jadi "Nasi Goreng Kontroversi". aku pun tak tau pasepa,ni semua Aida punya idea hahaha



ALL THIS PHOTOS THANKS TO AIDA AMALINA.
check out her awesome blog, www.aidaamalina.blogspot.com

*jari hanisah

preparing the menu.


kami masuk dalam Group Sesi ke 2,so time tengok sesi 1 kami dok book tempat dah nak dapur ni,nak dapur ni.bla3 at the end kami pilih dapur orang yang dah guna jugak T_T





abaikan muka aku yg mcm makcik (=__=")



"wei aida kita kena buat macam kita tekun"
"oke ready"

dan lahirlah gambaq ni.


shafiyna macam "eh?"
cikgu macam " tangkap gambaq saya aa?"

dannnnnnnnnnnnnnn.jengjengjengggg!
kami start masak!!

fuhh memang kelam awai2 tu.dok bawak keluaq bahan2.aku dok cuak takot ayam aku bawak sikit.sekali depa kata banyak :P
aku xpenah try pon nasik goreng ni,tapi hentam promo ja.

tumis bawang buh sos tiram buh kicap buh ayam buh sayoq buh nasik buh planta.

yummeh!!




konon fokus O_O


kakak aida potong sayurrr ihihihi


aku tension gambaq hanisah time masak xdak T_T


dannnnnnnn,ini dia!







DARIPADA NASI GORENG PATAYA JADI NASI GORENG MUMIA.


okay good.
lepastu aku nak buat minuman,aku nak buat ala-ala bentuk rabbit la konon.
TAPI MAI MAI TANG NAK POTONG TU AKU LUPA CENA HAHAHAHHAHAHA



hahahhaa.cara yang betoi sila ke sini ya http://hanamemories.blogspot.com/2010/10/apple-rabbits.html


oh btw,tu ayaq epal twister :P

disebabkan gambaq hanisah xdak,tapi aku nak buh jugak.bersalah oo kalau xbuh!




wan1+wan2=wan3


ni cikgu mahdin.cikgu ni tau2 kata kami bawak ice cream untuk dessert teruih dia mai bawak bekas nak makan ice cream.
patu time dia nak rasa makanan dia guna bekas ice cream yang sama untuk rasa air epal kami.
patu dia kata "AWAT AYAQ NI RASA BELAIN!?"
padahai dia campoq bekaih tu dengan coklat :|
xpalah.atleast dia cakap "kalau tambah soda lagi sedap" haha.



testing!

ni pulak geng laki.dia ni memang perghhhhhhhhhh.
tobat calon laki num 30.xleh num 1.



nah ni dia makanan dia !



dan ada sorang cikgu ni suruh aida tangkap gambar,


dan ini






dah tamat =)

last sekali,saksikan lah!



dan



sebab depa memainkan peranan penting pada harini dan gambaq depa tak brapa ada sangat pun.hueh



ALL THOSE PHOTOS THANKS TO AIDA AMALINA BT ABD RAHIM.

CHECK OUR HER BLOG, www.aidaamalina.blogspot.com

Thursday, October 21, 2010

i need a credit card ASAP!

for those who don't know,
started from 11/10/2010,I've been watching Anime since i don't have any other interesting things to do.
lately,i been watching Ouran High School Host Club
which is SUPERFREAKKKINGGGGGCUTEEEEEMACAMINILAHPALINGJIMATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!
*saya pengguna celcom*




ah,rasanya blog tak boleh kalau tak merapu,
ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhh habaq hang,cerita ni tobat syiok tahap hang gelak gila depan kom masa tengok. *aku tak boleh sambung dekat USB DVD PLAYER,aku tak mempunyai pendrive....tsk.

okay,motif sebenar aku tulis ni,sebab aku terjumpa benda yang aku tak patut jumpa.
serious.

aku memang tak patut jumpa.
benda ni buat aku gila tau dak.
malam-malam nak tidoq pon aku dok berangan ada benda tu.




taddahhhh! bagi sapa-sapa yang tengok Ouran High School Host Club,mesti tau ni benda apa.

Hehe. Cooomeiiiiii gilaaaaa <3



seeeeeeeeeeeeeeeee. HAHA COMEL GILA. MACAM NAK P JADI ANIME SEKARANG NI JUGAK LEPASTU MENGORAT DIA. okay,yang kedua pulak. I was searching any items in internet,and I found this.
WTFUN WTFUN WTFUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
COMEI GILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SERIOUS NI COMEI GILA GILA AKU TAK MAHU BENDA LAIN DAH AKU NAK NI JA.
PLEASE WEI.YANG NI JA.
DOA BAGI AKU DAPAT.


Ni pun Honey-Senpai,hehe comel.




cak!

kepada sapa-sapa yang boring habis PMR macam aku,
aku rekemen anime ni kat hampa. Seriously sangat lawak. Dan juga sangat saaaangat comelszzzZZzzz okayy.

And talking about the characters in this anime,
I must say I like all of them. They are so... Handsome... *cough*
And.... This anime..... Make me wanna be an anime also... LOL!
Seriously guys,I daydream about this anime. I also want to be like Haruhi Fujioka. She gets all the attention from the boys XD

And I must say the twins are very kEwL~~
Hikaru and Kaoru and so hawt to me! Ahhh,this feeling,it's like deja vu. I remember this feeling when I was watching Fruits Basket :)




*they do look like er...gay..... BUT! only at first,afterwards you'll know. Ahh love ♥


By the way,the Honey-Senpai Plush costs around rm73.88 . I don't mind because IT WAS SO FUCKING FREAKING CUTE WATAHEKKKKKKKKKK ARGHHHH!!!


The real problem is,eBay ONLY accept credit cards.




And I don't have one. :|
The plush is available for 7days more.

I have an ATM Card. TAK SAMA KA WEI!?

So anyone,sapa-sapa boleh tolong aku?
Ajar atau tunjuk cara nak beli weiiiiiiiiiiiiiiiiii. Tak dak kredit kad tak buleh ka!? ughh



pwetty puhlesssss? :"C

Thursday, October 14, 2010

sapa boring sila jerit 'Aifaa comel!'

hari ni hari ke - 3 habis PMR.
memang bahagia pon tapi saya tak syiok.

bukan tak syiok sebab apa ka apa ka,tapi saya rasa macam banyak sangat masa terluang sampai taktau nak buat apa

saya cuba membizikan diri saya dengan kartun² yang saya tinggai masa darjah 6 dulu,aku tengok Cartoon The Law Of Ueki,dan dalam masa 3 hari ni jugak,saya dah sampai episode 34,wuhu!

sumpah saya rasa dulu masa darjah 6 best gila.walaupun dibebani dengan UPSR,tapi balik2 sekolah tu saya buleh tengok Animax dengan katun2 yang menggegarkan perut (bukan menggeletek ya,menggegarkan lemak sekali)

tapi sejak habis pada tu,Astro buat pakej baru dan Animax kena beli.


dahtu awat hang tak beli?

..

pak aku.mau tau la.


jadi......aku rindu gila nak tengok cerita² masa darjah 4-6,God[?],Save Our King!,aduhaiiiiiiiiii.rindunya.


jadi untuk melepaskan gian tersebut,aku download la cerita The Law Of Ueki dari UTorrent.


dan seluruh episode yang mempunyai 51episode dan mempunyai 16GIGABYTES untuk di-downloadkan,mengambil masa SEBULAN OKAY nak habiskan download.

memang pergh.


jadi sekarang,

saya seru anda semua..



tolong lah,tolong lah bagi apa² cadangan untuk aku buat sepanjang cuti-cuti ni.

buli kucing? pekena art macam aida? mengutuk? makan?semua rasanya dah khatam!

























ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BORING GILA TAU DAK!!!!!!!!!!!!!!!

Monday, October 11, 2010

testing testing

1.hai.

2.untuk pengetahuan pembaca²,saya pompuan

3.saya sebenaqnya dah tuleh belog selama setahun lebih-lebih dan sekarang sambong tuleh balek.

4.saya rasa saya sangat karan menulis lani.

5.saya rasa antu suka kat orang penakot sebab tu saya selalu dengaq pelik²

6.bagi orang bukan orang Kedah,dengaq adalah dengar.

7.saya seorang yang penakut.

8.dulu masa saya tengok cerita Momok kat tv3 dengan sepupu saya kat Terengganu,saya jerit "ahhhh!!" sebab nampak antu tu terbang kot ataih time bomoh tu nak balik nek gerek.

9.untuk orang budak Kedah sekali lagi,gerek adalah basikal.

10.dulu saya rasa saya gemuk dan dengan kependekkan saya yang hanya 150cm++ dan 155cm-- ni berat saya mencecah 51kg!! ;O

11.lani saya rasa saya tak gemok dah :P

12. post nomot 11 jangan percaya.saya muhong.

13.kalau saya rindu seseorang tu,saya akan tengok benda apa² patu teringat balek apa².contohnya macam NBK yang p Mesiaq (Mesir) lani,kadang² saya rasa macam nak antaq mesej kat dia tapi saya tau dia xkan balaih so saya hanya bayang gigi dia hat macam arnab hat lebih kurang cheknot.serious tak tipu.

14.time post ni di-postkan saya tadak depan komputer sebab ni auto.

15. mungkin time pembaca² hat baca ni bagi calon² PMR 2010 yang ambil 8 subjek dah merdeka.





16. saya lepasan UPSR dan kini lepasan PMR!!!!!!!!!!!!!!!!!