Thursday, October 14, 2010

sapa boring sila jerit 'Aifaa comel!'

hari ni hari ke - 3 habis PMR.
memang bahagia pon tapi saya tak syiok.

bukan tak syiok sebab apa ka apa ka,tapi saya rasa macam banyak sangat masa terluang sampai taktau nak buat apa

saya cuba membizikan diri saya dengan kartun² yang saya tinggai masa darjah 6 dulu,aku tengok Cartoon The Law Of Ueki,dan dalam masa 3 hari ni jugak,saya dah sampai episode 34,wuhu!

sumpah saya rasa dulu masa darjah 6 best gila.walaupun dibebani dengan UPSR,tapi balik2 sekolah tu saya buleh tengok Animax dengan katun2 yang menggegarkan perut (bukan menggeletek ya,menggegarkan lemak sekali)

tapi sejak habis pada tu,Astro buat pakej baru dan Animax kena beli.


dahtu awat hang tak beli?

..

pak aku.mau tau la.


jadi......aku rindu gila nak tengok cerita² masa darjah 4-6,God[?],Save Our King!,aduhaiiiiiiiiii.rindunya.


jadi untuk melepaskan gian tersebut,aku download la cerita The Law Of Ueki dari UTorrent.


dan seluruh episode yang mempunyai 51episode dan mempunyai 16GIGABYTES untuk di-downloadkan,mengambil masa SEBULAN OKAY nak habiskan download.

memang pergh.


jadi sekarang,

saya seru anda semua..



tolong lah,tolong lah bagi apa² cadangan untuk aku buat sepanjang cuti-cuti ni.

buli kucing? pekena art macam aida? mengutuk? makan?semua rasanya dah khatam!

























ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH BORING GILA TAU DAK!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

syed abu bakar said...

beli game the sim 3. lagi bestt
org perempuan pandai main lah, hias rumah, jaga baby
mcm2 lah.hehee

Anonymous said...

sim 3?
kami guna vista.susah aa nak donlod :(

Widad Nash said...

haaa. epa.
jum main ameba pico kt fb :))))
weeeee

aifaa said...

apatu :O