Wednesday, December 08, 2010

ni kali ke brapa tah p tasik kenyir pun taktau.

hai.untuk sapa yang taktau atau dono,alah yu dono ebaut mi,ai dono ebaut yu.abah aku orang Terengganu,jadi sepupu2 aku banyak dari teganu.aku cucu yang ke 32,okay bilangan semua sepupu aku jangan cerita la.
ada yang sampai aku tak kenal pon ada.
tapi kat teganu ni aku rapat dengan sepupu aku hat atilya dengan aliff.

dulu aku selalu naik bot dengan abah aliff n atilya ni,depa adik bradik.atilya kakak.aliff adik.abah atilya dengan alif ni pulak abang kepada abah aku.kiranya pakcik aku la.haa senang2 aku panggil dia ayah sa.sebab apa?sebab dia besar.besar kat sini bukan merujuk pada gemuk,tapi merujuk kepada tinggi.

kawan aku,muzzamil penah la tengok aliff ni.memang tinggi macam galah.tapi dia baru form2.

orang tua la katakan.

lama gila xp tasik kenyir,kemarin kami p XD


excited buleh nek bot.


ni atilya.aku panggil dia kak ya :D

ni aliff.baru form 2 +_+

haha ni menggeramkan.depa dok baling ayaq kat aku.aku baru ja nak ber-feeling-duduk-atas-batu-sekali-tak-jadi-sebab-di-baling-air




seksi.

depa ni sporting gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.tapi dok ganu ni aku makan banyak,singgang,nasik dagang,kfc,mcd,ais krim goreng nyam.


okelah nanti update lain nak main aci sembunyi dengan depa ni.bye

2 comments:

farhan asyraf said...

waa best :D
tudia tinggi nya aliff tu :O

aifaa said...

nanti p teganu bgtau kami tau,kami jadi tourist guide :p
memang @_@