Sunday, January 02, 2011

how i celebrated my new year

hari tahun baru memang best.
best dapat umur baru,
best dapat berkumpul dengan keluarga
best sebab dah tak lama lagi nak pi sekolah.
best dah jadi besaq so boleh la kawin

lagi best sebab,
movies with Ayang,Acu and Shaheer. Gulliver's Travels ;D


dinner! steamboat at home with aunties,uncles,grandma,cousins and family :)


the cheesecake that Ayang and I baked.






wayang.sekali lagi.Narnia buat kali ke 2 ;p

dan sekarang,rumah dah kosong.
tadak lagi music bising2 dan kuat,tadak lagi budak suruh buat homework dia,
takdak lagi orang yang nak tidur lewat2.

the house was so happening last night,but today it become the way it used to be when it comes to school session.

dan esok,bila balik sekolah,abang pulak p PLKN.
apa beza dengan depa p asrama?
but still....


i will miss you guys.love you always.take care!

4 comments:

syed abu bakar said...

ooo, mcm tu ka rupa ciskek.hehe
serius tak penah mkn dan tak penah tgok =="

aifaa said...

ciskek ada banyak jenis,yg kami buat ni peanut butter and chocolate cheesecake :)

syed abu bakar said...

oooo ! nnti nak kena try mkn tgok. rasa apa.hehe

aifaa said...

mai rumah.tak hbeh lagi;p