Sunday, February 27, 2011

atiqah zahari




True Friend - Hannah Montana


ahh taktau apa nak cerita pasal hg. Kita kenal baru setahun lebih tapi aku dah anggap hang salah sorang best friends aku :)
dulu mula mula aku dok pikiaq hg ni budak baru.dlu aku meluat gilaaa kat hg.patu xlayan hg.bt taktau.patu hg pon kawan ngn orang lain.kesian kat hg.aku buli budak baru (-__-)"

tapi orang tua tua cakap,bila yang mula mula benci,nanti last last dia yang paling kita sayang.

and IT'SFREAKINGTRUE HAHHAHAHAHA


i love you atiqah zahari.ingat dak lagi hari kita pi aneka pertandingan mewarna tu :")
patu mak abah  kita sama2 p haji lepas pmr :")
now hg pulak nk p sbp :)

p leklok.



geli sikit2 buat post ni tapi tapiiiiiii take care! hang pandai.takkpayah dok cakap hg xreti ni xreti tu padahai dok dapat highest.take care! <3

Tuesday, February 22, 2011

hepi besdei mamak!

tima kasih pembeli2 cuppycakes monster.saya masih terima tempahan.hm blog tu tak update sangat sebab banyak orang tempah dengan design lama.sapa2 ada design lain blh bgitau

hoho tudia masok promot bisnes.OKE SAT! tekan nuffnang dulu.tolong cayee.

so harini bday mak aku.22/2,malam tu aku wish kat mak aku pkui 12.mak aku tidoq awai.hm sama la aku pon.tapi mak aku laaagi awai.pkui 9 dah tidoq lelap dah.hihi.patu aku tidoq dengan ada sorang ni dok hantaq mesej hantu.blergh.TAKOTNYA

aku dah rancang,nk beli dekat mak aku tempat letak cake yg vantage.tambah harini pulak balik pukul 5.30 sebab ada kelas koku.aku masuk kadet polis dengan equin.TADI POLIS KENA KAWAD OWWKAYY.
farah izmin dok kawad natang setai gila.aku xtau pa.patu panas pulak.haiyh.xpalah anggap la kita berjemoq mcm omputeh tepi pantai walaupun kulit kita lebih dari omputih yg telah burn......

hm..


ahaha ok.patu ramaiii kawan2 aku semua pakat nk lari balik.TAPI PINTU PAGAQ TUTUP AHAHA.kami dikurung dalam sekolah.betoi.kot belakang pagaq tutup.pintu pagaq depan pakcik gat dok kawai depan.elok.padan muka alalala


pastu habis perjumpaan kadet polis,time tu dah pukul 3.30.ramai orang pakat dok lari balik.dengan moto apa semua lari balik ikut pagar depan shiuuu ja.pak gat pun buat taktau.patu aku jalan keluar,lintas jalan.p dekat kedai honey home decor ka nama?hmph tak ingat.tapi kedai kat depan tu la.













geli tengok gambaq..hmph teruih hilang mood nk apdet.bye

Thursday, February 10, 2011

mati





this is happening to me now.

"that awkward moment when you realize you find fictional characters more attractive than real people."

this is final.i am going to marry an anime character.i don't care if he is not exist,i want to marry him.i just want.i want to marry an anime character.i've been feeling this since i was 10.I AM INSANE OMG I LOVE YOU NATSUME NATSUME NATSUME :"(

Wednesday, February 09, 2011

HAHAHAHHAHA

ingat dak lagi post ni? tengok nombor 8.

tadi aku dok cakap dengan dia la petu mak aku masuk.


"adik ni suka belakon"


deng!

lepastu tadi aku dengaq adik aku,shaheer dok jerit sorang2.


oh.rupanya dia pun serupa aku.




dabel deng.
deng deng.




awat aku sama macam budak ni ish

Sunday, February 06, 2011

aiduck amalina far east ha now war



If you ever find yourself stuck in the middle of the sea
I'll sail the world to find you
If you ever find yourself lost in the dark and you can't see
I'll be the light to guide you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

If you toss and you turn and you just can't fall asleep
I'll sing a song beside you
And if you ever forget how much you really mean to me
Everyday I will remind you

Find out what we're made of
What we are called to help our friends in need

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh, yeah, yeah

You'll always have my shoulder when you cry
I'll never let go, never say goodbye

You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what friends
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

You can count on me 'cause I can count on you





byebye budak hat dok hingaq sikit2 xmau kawan ngan aku time kecik2 dulu.
byebye budak hat gigi rongak rambut panjang
byebye budak hat suka belagak skolah SKBBD tu pak dia punya sebab apak dia buat
byebye budak hat darjah 5 dulu aku begaduh gila sampai xbagi orang kawan ngan dia petu xdak kawan
byebye budak hat masuk darjah 6 dapat 5a upsr petu hantaq msej kat aku "haih.akhirnya dapat jugak.hahaha"
byebye budak hat henset direk hilang
byebye budak hat form 1 xdak kawan petu form 2 masuk bbd
byebye budak hat sekepala ngan cheknot (sequpa lesbian lagi)
byebye budak hat dapat 8a tapi dok sebelum tu dok hingaq "aku tengok muka mak aku pun tau dah aku dapat teruk"
byebye budak hat nangeh kat equin (nangeh ka?) tapi aku ingat hg men2 petu bt bodo p mandi kuda teruih
byebye budak hat minat laki kuda yg macam wak sukarno
byebye budak hat minat pink
byebye budak hat suka tunjuk taf.ada muscle kecik ja tapi dok hingaq gila2 kat aku sebab aku xdak muscle.cis.

byebyebyebyebyebyebyebyebyebyebyebye bye budak takut tebuan


jangan rindu aku.


i..love you...erk

xpa lebiu budak.hg la kawan aku dari kecik sampai besaq. :")
jangan takut hantu.malam2 nak p toilet kejut kawan tau.kalau dia xmau teman tidoq ja tepi dia

Saturday, February 05, 2011

3bestarians 2010?







what zeee.besh gileww.serious rindu gila classmates lama (-_-)"
aida dengan mutan dok kata nk buh cctv kat kelas aku lepastu nk tunjuk kat mak aku suruh masok science stream.ROFLMAO.

ok start :

"wei jum la buat jamuan.makan2 kat kfc.ajak la kawan2 kita..hehe"

"bila?!"

"sabtu ni..."


anis hazimah aka gani dok ajak aku p.tau rindu aku pon dok p asrama.
petu aku dok hantaq msj kat dia suruh p awai sbb aku pkui 230 dah keluaq nk p beli buku.sekali aku mai lewat :))

nek2 atas ddekat KFC jitra tu aku dok cari depa tang mana.petu tengok2 depa dok kat hujunggggggggg sekali.memang tersorok pun.aku tanya pasepa depa kata senang nk dating.pui.date pa.mutan sorang ja laki tau dak =))!!!

lepastu dok hingaq2 tangkap gambaq rebit untuk tahun baru cina,
aku suruh depa tukaq tempat.depa yg ikot cakap aku pun p la tukaq.

tau dak depa kata aku kuruih.yey





mai mai aida smpai dia kata aku nampak gemok.cis betoi.





habih makan kami dok p tangkap gambaq kat doktor rozmey punya patong.







aku sebenaqnya buat cara duduk dia dengan pegang remote control tapi xjadi sebab aida xtangkap full.pui


lepas pada tu.ehem2 atiqah mai patu depa p date ditemani pain hensem untuk makan kfc.org nk masok teknik la katakan (T_T).hue.lagi xdak kawan la aku.

patu tinggal aku ngn aida ngn motan ngn anis ja.hahahaha kami dok rakam video kat tepi yawata.aida dok hingaq busuk bau tandas.tapi aku xbau sgt pun.biasa ja.petu dok belakon jadi pengemis.what zeee.aku mula2 jadi patu aida kata aku FAI! HG XLH JADI PELAKON!

dengan itu saya undur diri dan bagi aida jadi pelakon dan saya jadi bini motan.ketepapui.

aida jadi pengemis (tapi serupa orang gila ja pon) dok nyanyi2 tepi jalan.patu org lalu ddok tarik2 seluaq.aku seorang pumpuan yg lawa telah menjadi mangsa tarikan seluar pengemis jalanan lari ke arah motan dan memberikan kfc pada pengemis.



what the punya storyline.aku baru pkiaq xleh pi gila story kita wei aida time tuleh blog ni.sungguh =___=

patu aku xsanggup dah.aku ngn mutan jalan petu mutan kata kat aku "buat2 xkenai dia buat2 xkenai" sebab dia dok jadi macam bomoh dok jampi jalan.petu anis stop then kami masok yawata =))!!


masok yawata sat.anis dah nk balik.abah dia dah sampai :(.dah la jarang jumpa dah.xpa.tp ksian dia jgk xleh jumpa "suami" dia wakaka.

kami dok dalam yawata dok ikot orang kapel naik escalator.petu turun p uncle john. (aida sebut johny cafe) dok pkiaq nk makan apa aida dok hingaq kata lapaq padahai baru makan ke ep ci.






petu p 7-eleven.then jumpa kawan haseef (nama hg padia lagi tah weh) lupa nama.hm.tapi aku tau nama hg ada z.petu dok ugut dia nk curi cd yuna.aida amek sample cd tu bawak keluaq -___-
petu dok tepi tu lama gila dia mcm xdak respon ja aida nk curi.bawak masok balik wlupun aida mcm cuak sebab ada kakak 7e yg len jaga.wakaka


then kami baru nk p yawata sebab nak cari berus gigi spongebob yg self brush erk aku xtau nama pa.mak aida dah smpai.aku tumpang aida.petu mutan tinggai sorang2.sayonara (aku kan org jepun)



sayang hampa semua :")




ok semua selamat ke asrama! aida,anis,nahjihah,atiqah (kalau p teknik).
wuwu tinggai aku ngn motan ja ;((

Wednesday, February 02, 2011

udin,

WEH HANG BALIK MALAYSIA DAK?!
tadi aku dengaq berita depa kata nak amek pelajar2 malaysia balik.hihi

hg tau dak jadi gempaq gila kat rumah aku pasai hg.mak aku dok tanya "bukan kawan adik ada sorang dok kat mesir ka?"

see.
mak aku pun kenai hg.awh pemesnye naughtyboykid ni

petu hg tau dak lepas tengok berita aritu then baca blog hg,aku rasa macam setai gila.hg xrasa setai ka.buleh hg belakon jadi combat.pakai ken pelikat patu sarung kat muka macam ninja.

oke dakdak.aifaa.please be serious



*serious*

dengan ini,saya Wan 'Aifaa Shafia ingin mendoakan keselamatan Naqiuddin Norzemi agar dapat pulang ke Malaysia secepat mungkin. Saya juga berjanji,akan menjadi murid yang baik kepada bangsa,rakyat dan negara. Terima kasih guru-guru.


eh eh.



*tak serious balik*


sapadia xtau.




anyway,



eh eh terselit jam one piece pulak :P

guess what?

It's 1.30 in the morning! Usually I don't sleep this late. Geez,really miss the time when I used to skype with Aida Amalina, Muzzamil Izam , Aiman, Nur Afiqah, and Iqbal Roslan. I slept at 4am! I remember the time when Muzzammil went out to Alor Setar but didn't log out from Skype,and we all ended up watching his room (?) and Aida was saying something about ghost -___-"
Also,I remember Ahmad Shafiq a.k.a Mutan always talked like Aida,cakap hindu! So Iqbal and I gave Mutan a new nickname,which was Kerlingboy :P
** no offense to any Indian who's reading this,it's a joke!

...... Like there's any Indian who reads my blog (O_O)

Anyway,most of my friends are leaving. Well,most of them already did. Muzzammil is now in ASTECH,Syed Abu Bakar also. And Aida is leaving on 7th of February. Since I'm in Arts Stream,I only have the chance to meet Aida at the canteen when it comes to recess. When she's leaving,there will be me and Wan Hanisah ONLY!!! I'm sure staying in hostel is tough,but you will enjoy it. Just don't kick people when they want to wake you up. That's my only advice to you. Haha.

Happy days! (: