Tuesday, March 01, 2011

My 16 Wishes.








Masa aku tulis ni,serious aku taktau nak start dengan mana satu. Impian (wish tu impian ka) aku terlalu banyak sampai aku taktau nak start dari mana satu. Dan aku hanya boleh buat 16 ja. 17 pun boleh,tapi sahaja GeRdIksz2 nak tulis 16 konon sama macm cerita 16 Wishes.

Dan,birthday aku tahun ni aku rasa sangat sunyi. Dekat sekolah,aku takdak kawan. Aku sorang ja. Kawan-kawan aku dulu kelas Sains,aku masuk Akaun. Bila jumpa pun time rehat ja,dan ada jugak kawan-kawan lama aku yang dah belagak dengan aku lani,tak mau tegoq,buat tak layan,buat tak dengaq bila aku tegoq. Ya Mutan aku tujukan kat hg masa aku tulis ni.

Bila nak masuk 16 ni,aku duk tengok Sweet Sixteen dekat MTV kot. MACAM BEST GILA JA.


PUIH AIFAA KAYANYA HANG NAK BUAT LAGUTU



Ok,here it goes.



16. aku nak Chocolate Mud Cake dari Secret Recipe sebagai kek birthday aku.haha cey
15. I want everyone to be happy with me.
14. I want to be the hottest girl in my school.CEY BLAHLA
13. I want my parents to be proud of me.
12. I want to go to Japan.
11. I want a PSP. Iwish pon okay kalau dah wujud.
10. Aku nak boleh masak apa ja tanpa apa2 leteran.ahaha!
9. I want to have a surprise birthday party
8. I want my mummy to bake me Chocolate Chips Cookies.
7. I want to celebrate my birthday with everyone.
6. I want presentsssssssssss hahaha ;P
5. I want to meet Nur Ezzaty Bt Daud. She is my bestfriend :). And she stays in Sarawak
4. I want a bouquet of flowers.
3. I want my ex-classmates to remember my birthday and celebrate it with me.
2. Nak hadiah. Card ka apa ka hehe




Last sekali,


Wish aku ni aku tau kalau takdak usaha,mesti tak tercapai. Semua ada kat diri aku sendiri. Jadi aku putuskan tak mau bagitau orang pasal wish yang ni.


*p/s : buleh ka jadi betoi?








->

5 comments:

nqddnnrzm. said...

daripada jumpak zaty bek jumpak aku. pui.

aifaa said...

xmau jumpa hg p privet belog

nqddnnrzm. said...

hikhikhik *tersipu sipu malu

pikahpikah said...

hoho. num 3 -__________-

aifaa said...

odeng : gediknya abang na ni.mentang2 nek kapal terbang lama...

pkah : XD ex classmates.hg pon sama la hihi