Monday, March 07, 2011

My birthday.

sumpah best.sampai ada aku cakap "aku buleh mati dalam keadaan tenang" hahaha.ok aku xmaksudkan dengan bday aku tu aku buleh mati tenang,memanglah mati tu nak tenang kena beribadah.tapip aku nk maksudkan yang aku sangat happy sampai taktau nak cakap mcam mana dah :')

macam tahun lepas-lepas,aku senaraikan  nama-nama penge-wish paling cepat,yang fes memang la family aku yg aku cintai sampai mati,tapi senarai ni unttuk bahagian kawan2 ja,hehhe..


tempat pertama jatuh kepadaaaaaaaaaa


*bunyi drum*


dia hantaq mesej "nak wish bday awai 6hari takpa dak" sebab dia dah nak balik Mesir time tu :")
walaupun takdan jumpa hg,hg nak tempah cupcakes konon nk bagi hadiah kat aku tapi tak jadi,tapi hang special,aku bagi hg wish kat aku awai hihi.orang len wish awai ai tak terima yu knowwwwww!

2. Ahmad Shafiq aka Mutan

memula dia hantar mesej banyak jugak sebab aku cakap dia sombong dalam previous post aku.cari sendiri.aku cakap aku xterima bday wish dia except dah pukul 12 malam ;D
lepastu dia call aku dan menyanyi.AAAAA MUTANN.tapi hg tetap belagak.haha ingat dak time aku gelak kuat gila time call hg?!
 "nina cakap i love you dekat ali dan ali balas i love you too tapi nina cakap i love you three"
pastu aku gelak gila serupa apa lagi sampai aku terguling kat lantai.aku taktau apa yang lawak sangat -_-"

3. Wan Noor Hanisah

kembar nama! (\m/)
dia call aku pastu menyanyi jugak ;').tahukah anda suara beliau sangat comel?bolehkah anda membayangkan suara comel seperti beliau menyanyi lagu Baby daripada Justin Bieber?serious comel.hahahaha.hanisah bagi aku hadiah smiley.aku nk bagi nama smiley tu Noq diilhamkan dari nama hampa yang ada 'Noor' tapi tukaq kepada bahasa kedah jadi Nooq.buang o jadi Noq.

4. Athirah hanum
"happy birthday to you,happy birthday to you,happy birthday happy birthday happy birthday to you. Happy 16th birthday aifaa!love,athirah"

<3

5. Nur Afiqah Othman.
"Aku nak wish awai2.stg aku tertidoq.HAPPY BIRTHDAY AIFAA.I love you.aku sayang hg dari hg fom 1  even jari hg pendek dari aku XD"

me luv yu tewww.tapi part jari tu memang xleh blah.memang nk ssepak hgggggggg.puih!

6. Sharifah Najlaa Atiqah
hai hai aifaa! selamat tua,may this birthday brings you lots of happiness,loves.hpe u will find your mr right asap!hehe.takecare lil aifaa.lovie youu :D"

omg thank you najlaa.tak sangka la sudi nk wish pkui 12 kan.haha.amin about the happiness and yeah i love you too :)

7. Khairul Imran
THANK YOU SO MUCH.BEST KAN CAKAP DEKAT TELEPHONE BUAT PERTAMA KALI?DENGAN ATUK IM ,KAKAK IM,ADIK IM PUN CAKAP DENGAN AIFAA.HAHAHA.

i don't know how  to thank you.thank you,thank you :)

8. Aida Dalilah
TWINSS!<3
"happy birthday my beloved twin!may Allahh bless you.x).hope you have the great one.:D"

i miss you.still remember how we used to be so close?
dan birthday dia 6/3! kan betoi kembar!

9. Athaillah
"salam..uitt..slmat ari jadi noh..smg panjang umur dan dmurahkan rezeki..bahagia dlm iidup..dont b sad..remember Allah k..happy befday aifaa"

dia ni ex classmate time aku darjah 6 dulu.tak sangka dia ingat walaupun lama gila dah kami xcontact.

10. Iqbal Roslan
tq abang ccoklatttttttt!salah sorang besfren aku.kira mcm2 aku dok cita kat dia.

11. farah izmin.
happy birthday aifaa! semoga berjaya di dunia dan diakhirat..

farah lani lupa aku dahhhhhhh! >:P ahaha.tq farah.dia bagi kat aku card ada lagu.farah,sorry noh klau kami bt apa2 ka xsedaq.tapi kaami perasan laa hampa lani xmau lyn kami sangat dah.kot2 laa ada apa2.kbyethanks

12.tasnim
happy birthday!smg pnjg umur dn bjya di dunia dan di akhirat.smg jg pshbtn kita kekal.amin.

besfren aku jugak.

13.acu,

14.suraya,

"HAPPY BIRTHDAY! semoga makin tinggi.i love you"

bday dia 2.3 okkkk! kakak ni.loveyoutoo/

15. Amirul Syaqirin
"AIFAA!! 16TH! semoga panjang umur dan dtmbhkan ketinggian,dan dimurahkan rezeki..ALLAH SELAMATKAN AIFAA(5X)"


tq gila2 weh.hg orang first bagi hadiah.terharu ai tauuuu.keychain tu comei gila.betoi.

16. ainul asyikin (kakak)

17. Makba

identiti - rahsia.

"My dear aifaa,wishing you a very happy birthday. may all your dreams come true.may all love,happiness and good health be yours.may Allah bless you. take care."

dia bagi aku kad ada anime.hehehehe

18. APEK NUQMAN SKFGBSNKGBSK GBKSBGKSNGKSNGKS
TAK SANGKA HANG INGAT AKU WAAAAAA.dia call aku beb.sila jeles.
blnja aku ! xkira aaa

19. Afaf A. Mubarak.

she gave me rm20.can't wait to get the tunetalk sim card!

20. Nawfal Akram

"U!happy birthday!semoga panjang umur murah rezeki!"

terima kaseyyyyyyyy!*gaya alleycats*

21Syed Ariff. .

bf farah izmin gemok.

22. Thaznim.

hehehe.nnt aku cerita lagi.

23. Muzzammil
k fine sebab hg dok asrama aku maafkan hg sebab wish lambattttt!huh.haha.thank youuu.

AIDA AMALINA BT ABDUL RAHIM

DIA CALL AKU OKKKKKK.MEMULA BEBAI SAT AWAT DIA XWISH.

25. Zul Irfan Mixor.

hg ingat @_@!
tq tq

26. Anuar Andy
bf kak ya.my sepupu.nnt balik ganu nak jumpa sama mu!


DAN CLASSMATES TAHUN 2011 SAYA YANG GEMPAK,4GAMMA!!!\m/
nordi asyik tulis kat papan putih happybirthday.lepastu xsampai seminit satgi mesti wish.pergh.memang best.
------------------------------------


about the presents,

1. Farah izmin datang rumah.
mula2 dia call cakap nk mai rumah.aku cakap aku dah pakai baju tidoq dah!aku memang camtu.balik2 sekolah teruih tukaq sebab aku bukan keluaq p mana -_-
pastu xpa la.dia kata dia dengan kawan.aku pun ok.duk dengaq depa dok gelak2 time call tu.
bila dah sampai,aku pun lari laaaaaaaa p kat farah keluaq dengan xpakai tudung suruh dia dengan kawan dia masuk.sekali NAHHHHHH *tut* mai denggan farah!laki ok.aku jenuh jerit pastu lari masok cari tudung -_-
tut  : laa pasepa aifaa lari?
farah : dia xpakai tudung!

haha farah bagi aku kek SR :")
nanti cuti mai tidoq rumah kami lagi..ngehehe :P

2. hazzim,tanim,choki,aiman dan helmet love
lepas farah dah balik,dalam pukul 4 macam tu hazzim call nak mai rumah.cakap2 ngn dia sat pastu dia kena p tuisyen.xpalah.tunggu petang tu dia call kata depan rumah padahai baru dok jalan.ok.aku nampak macam dia jalan ngn tanim.sebab aku rabunnnn.xpakai spek.aku tunggu depa mai depan rumah aku.pastu ada satu moto ni mai laju teruiih brenti.pakai helmet tertutup depan dengan ada sticker love2 mai dekat depan aku.bukak2 rupanya aiman dengan bangganya tunjuk sticker tersebut.kemudian lelaki yang ku sangka tanim rupanya choki.heran.choki xgemok tapi tatao cena.patu tanim mai.sampai 4 4 jejaka solo untuk dijual tersebut depa nyanyi lagu

HAPPY BIRTHDAY TO YOU :")
tapi part yang sebut nama tu semua sebut nama aih

semua : happy birthday to
hazzim : kak epakkk
choki : aifaaaaa (ni paling suka sebut nama aku)
tanim : efaa
aiman : *tak ingat*

HAPPY BIRTHHHHDAYYY TOOOOO YOUUUUUU.

k fine hampa berjaya buat aku terharu sampai nk terlompat.sembang dengan hazzim dengan mak aku join sekali sampai la maghrib hazzim xmau balik lagi.tau suka kat aku pon.


 fes kek mami,2 kek farah,3 kek hazzim choki tanim aiman :")

3. SURPRISE PARTAYYYYYYYYYY!

serious best.terharu semua ada. :")
hanisah tiba2 suruh aku p bilik muzik time rehat.aku pun ok.time tu lapaq gilaaaaa.aku bawk bekal pau.haha.pastu p2 bilik muzik depa xdak.dah xdak aku pon turun bawah p kelas 4 delta.tiba2 hanisah jerit "HAPPY BIRTHDAY!"
dalam tu tinggal hanisah dengan mutan ja.hanisah bawak macam2,sama la mutna pon.pizza,pudding caramel,kek,ayaq laici.aww :")

how can i everr thank you guys? I LOVEYOU GUYS SO MUCCHHHHH :* <3

serious terharu.hazzim,jangan sedih xleh amkan pudding caramel.nnt hg gemok sapa suruh?tanimmm jugak.

4. KAD
teddy bear - farah.bila bukak ada lagu happy birthday wooooo!
OK FOKUS LEBIH SIKITTTT JA UNTUK TEPI TU.ada spa? ada natsume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*pengsannn*

 aku bukak2 jerit dulu kot.omg.

k dah cium kad tu buat kali ke 24..mungkin natsume nampak sedikit pondan tapi serious kena tengok cerita dia dulu baru tau betapa hotnya dia.hue.

so,
yang warna kuning tu hanisah bagi.tu la Noq.yg kotakk tu ada kain auntie Shuhada bagi.yg buku tu syaqirin bagi.


5 TEKAN NI!!!





my 16th birthday? IT WAS PERFECT!

6 comments:

Anonymous said...

pehtu pi tanya balek "adakah hg maksudkan hg suka aku?"

rasa nak sepak.

NOMBOT CHEKNOT TAK BAGI LAGI OI

// aku malas sign in hihi. u know me :*

aifaa said...

la dh hg ckp hg nnk bagi kat awek.aku pon heran.paihtu kata sebenaqnya nk bagi kat aku.nampak sangat laaaa mau kat aku

Shahirah Zainol said...

kad lawa !

aifaa said...

makcik kami memang juai kad2 pon.kak sheera tengok dekat www.littleatticart.blogspot.com

nqddnnrzm. said...

tak penah cakap nak bagi kat awek pun bengong =______=

aifaa said...

hg kata nk bagi kat org.patu aku tya sapaaaaaaaaaaaaaa..patu hg ckp "awat hg igt aku xdak awek ka?"

UDIN LOVES ME