Monday, March 28, 2011

titik gempa bumi dah dapat dikesan di Malaysia

pertama ; :OOOOO
kepada sapa2 hat kaya,buleh la beli meja sebagai pelindungan,duduk kat bawah tu time gempa.takpun buat bilik bawah tanah agar buleh sembunyi bawah tu
.kalau boleh bawak masuk skali la mkanan,microphone,kot2 la nanti nak panggil orang yang mencari.
aku penah tengok dalam national geographic.taktipu wo.ingat aku jenih pembuhung mcm hangpa ka.

untuk yang tak berapa kaya-sederhana-tapi-lawa-kalah-angelina-jolie-macam-aku :
aku sarankan puak ni mintak maaf setakat yang boleh kat semua orang.
kot dulu dok mengutuk kawan ni sebab tudung belemoih,p la mintak maaf kat dia.
dulu kutuk kawan ni pasai dia punya spek macam Ugly Betty,p la mintak maaf.

yang paling aku takut adalah,
macam mana nak mintak maaf kat artis,terutamanya Rebecca Black.
ohmaigosh.macam mana ni.
haih,..


oleh itu,SAYA HULURKAN 10JARI TANGAN TAK TERMASUK JARI KAKI SAYA UNTUK MEMOHON KEMAAFAN DARIPADA PEMBACA SEMUA.


sila maafkan saya,tak kisah apa kesalahan.mungkin mulut yang terlalu bisa sampai mati hati hampa.atau apa2 yang aku buat sampai hampa fedap or anything.


saya mintak maaf.

juga kepada Rebecca Black,saya mintak maaf.sebenaqnya lagu tu takdak la pelik sangat pun.


akutakmaubuhgambaqjariakusekiantimakaseh.

p/s : lani tengah hujan gila lebat sampai ada bunyi2 dan rasanya meja belakang rumah saya tu terbalik sebab bunyi kuat gila.memang gelap tak nampak macam pukui 6 pun dan sangat menakutkan.


p/s kuasa dua : tobat aku tak buhung post ni.

2 comments:

Eman said...

kaya-sederhana redho jek laaa en.
tp lebih baik kalau semua org siap siap maafkan org tiap kali sebelum tidoq.

;)

aifaa said...

bagus ya eman.buleh nikah dah ni