Wednesday, August 17, 2011

-

ada sorang kawan mak aku ni yang aku sayang sangat.aku taktau apa salah aku tapi tiba2 tak layan aku.haritu penah aku tumpang balik tapi smua diam ja.aku pun buat taktau ja.ingatkan ada apa2.serious tak terfikir apa salah aku ka depa marah aku ka sbb lama xjmpa depa.bila aku bukak facebook tadi (dah lama dah sejak kejadian balik tumpang) tengok2 aku bukan friend dengan dia dah :\
sedih.serious sedih.tengok blog balik pun selalunya kat "my blog list" ada blog aku tersenarai,tapi tiba2 takdak.
sedih weiiiiiii.aku buat apa?kadang2 mulut aku ni hingaq sikit tak pikiaq hati orang dah.tapi serious aku tak ingat langsung kot buat apa2 ;|
nak kata aku mengata mengutuk ka takdak pun.hm.

sorry makba kalau adik buat salah apa2

adik sayang makba,jangan la marah.takut + sedih ;|