Saturday, August 27, 2011

Terima kasih, Yahoo!

===========================

macam mane perassaan awak.......

FROM:
TO:
Friday, January 20, 2006 9:16 PM
yo...... hi,preety girl....
 
How you feeling?best aha.....about your consert at taman budaya
 
 
 
wan syafia <shafia33@yahoo.com> wrote:
yo...... aida ok biase konsert 2 ok.wassalam
 
amalina rahim <amalina8888@yahoo.com.my> menulis:
aifaa nak tau tak ada org tu nak berkenalan dngan kami dia org NY nama dia Jassica Jammie.Kami heran sape yg register hi5 untk kami.Dekat bawah skali dia tulis 'http/my web site/carrissa/home.......isi dalam web tu ada tentang Carrissa nak tau tak ada apa lagi    .................*************************************************uek nak termuntah I.... shu....jangan bagi tau org...

* terpaksa dirahsiakan demi kepentingan hidup sihat

==============================================

hai...

FROM:
TO:
Thursday, June 1, 2006 11:17 AM

Message body

hai syg,kamiu dah blk lawatan dah...kami jumpa dr. mahathir & dr. siti hasmah.hmpa blk agi dari kuantan ?macammane kat sane?best tak?__________________________________________________
 
 
============================================

....SeLaMaT bErPuAsA...................

FROM:
TO:
Sunday, September 24, 2006 12:39 PM

Message body

-------------------------------------------------   -------------------------------------------------
------------------------------------------------+  + -------------------------------------------------
-----------------------------------------------    + -----------------------------------------------
-------------------------------------------------+   +   -----------------------------------------------
----------------------------------------------------+ ------------------------------------------------
-------------------------------------------__________-------------------------------------------
------------------------------------------1                1-----------------------------------------
------------------------------------------1 O             1      ----------------------------------
------------------------------------------1   O           1 ----------------------------------------
------------------------------------------1__________1 ----------------------------------------
 
 
sELaMaT bErPuaSa...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

===========================================

dan,adibah noor juga hantar email kepada saya.

Re: my email

FROM:
TO:
Monday, July 9, 2007 4:53 PM

Message body

thank you for loving me :)

wan syafia <shafia33@yahoo.com> wrote:
 
i love you adibah noor
 
=========================================
dan ada sorang cikgu saya antaq [aku asa la cikgu]
tapi serious aku tak ingat sapa D:
aku rasa cikgu sebab



budak suka ketawa

FROM:
TO:
Thursday, March 30, 2006 1:49 PM

Message body

a'kum..kenal tak sajer nak tegur sapa...belajar elok2!!!
 
 
======================================


rasa beruntung pulak buat email masa umoq 8 ton.wahahaha


muah sama edak hat selalu antaq email kat aku dulu.muah muah :*