Wednesday, December 21, 2011

aaaaaaaaaaa

memang tak patut layan hang sejak awai lagi sebenaqnya ;)
apa motif tipu.
kenapa percaya.
sekian terima kasih.
sedih.
kecewa.
bodoh.

Tuesday, December 13, 2011

raba

*tengok kiri tengok kanan pastu tengok depan mata kedip2 aku tau aku comei oh well*

hai.
tau dak raba tu apa?raba tu bukan rubber.bukan getah.juga bukanlah seperti yang berikut

"wei pinjam raba hang"
"nah amek" sambil baling pemadam.

paham?raba is not pemadam.raba is raba.

You know sexual harassment. Ala macam you ols buat kat kawan2 you la. Tipu gila kalau kata tak pernah buat. Paham dak raba?


Raba adalah menyentuh anggota badan seseorang tanpa kerelaan diri mereka. Haha tudia ayat aku.


Tapi sungguh. Tu la raba. Kalau orang KL kata merabe.


Idea untuk update blog setelah brapa lama dok diam bagi comei tak update ni timbul malam kemarin setelah pukul 1pagi pun aku masih rasa tak mengantuk.hmph!
Aku pernah kena raba. Hampa pernah dak? Dak ni raba betul betul punya raba ni. Bukan main dengan kawan ka gelak2 blablablaalbalbalbal.






insiden satu #


Masa ni aku rasanya dalam umoq 9 tahun camtu. Aku suka senyum. Sampai laaaaa lani aku suka senyum. Kalau xsenyum aku renyih.jumpa p la sapa pun aku senyum.tapi kalau aku tak suka orang tu aku jeling.hahaha.k dak.
so bila dah suka senyum, aku cepat rasa kesian kat orang2 tua.nak kata hati aku ni mulia la haktuih.ok dak laaaa,mesti semua pun rasa macam aku kan kannn.
Aku dengan mak aku p pasar malam dekat taman mahsuri tu tak silap. pastu jalan punya jalan,mak aku nak tengok sayoq2,so aku pun brenti jugak ikut mak aku. dekat depan aku ada la abang2 dok juai sayoq tu.
tepi aku tu ada pakcik tua dok kelaih2 sayoq mana nak pilih jugak.baya2 arwah tok abah aku jugak,aku tengok dia pastu aku senyum la kat dia.

tiba tiba lepaih aku senyum, dia senyum balik pastu kenyit mata sebelah kat aku. APPAAKKAHHHH??? cuba bayang tokwan hampa buat lagutuuu.tak ka pelik.aku heran gila.pastu aku buat taktau.aku perasan yang tokwan ni dok usha aku.pastu dia p jalan belakang aku.dia pegang belakang aku.

aku serious terkejut gila gila gila gila tapi aku duk senyap pasai aku takutt nak jerittt.aku kecik lagi wei time tu.tapi memang aku takkan lupa la benda ni aku ingat aih!lepaih pada tu memang aku tak tengok langsung dah kat pakcik pervert tu memang jijik sangat2 aku nak tenung muka dia pun.serious nak menangis time tu tapi nak habaq kat mak aku pun aku takut :( kesiannya aku kecik2 dulu.

lepas pada ni aku takmau senyum kat semua orang dah hmm.

insiden dua #
masa ni besaq sikit. umoq 11 camtu kot.tak ingat.tapi tempat kat pasar malam jugak.time ni aku p petang takdan malam pun. aku dengan mak aku tengah jalan,tiba tiba

TUPPPPPP!

aku rasa belakang aku kena sentuh.aku kalih2 belakang.


cuba teka sapa?


budak kecik wei.aku rasa umoq dia 5 tahun camtu.


lepas aku tengok dia macam terkejut camtu dia bulih p renyih2 kat aku. terkejut gilaa.pastu kakak dia ada kat tepi mai pegang tangan dia renyih2 kat aku jugak buat muka tak bersalah.mak dia siap pakai purdah buat taktau ja. aku heran gilaaaaaaaaaa nak marah tapi budak kecik eeeeeeeeeeee!!! bila aku muka macam nak telan orang tu baru laa kak dia tau nak mintak maaf.time tu baru la aku boleh jugak cakap sambil senyum kata "Takpa takpa" walaupun hati rasa geram gila budak kecik pun tau meraba ka?



insiden 3#
ni bukan aku yang kena.tapi patung.hahahaha


time ni aku p Langkawi. Aku dngan family aku apa semua jalan p shopping kat mana tah tengok baju2. Pastu kami nak naik tingkat atas,nak naik tingkat atas ni kena lalu dekat bahagian baju dalam. Biaq ja la. Masa tengah nak naik escalator tu, aku perasan macam  ada sekumpulan kakak2 ni macam dok try buat apa taktau depa kerumun.

aku pun usha laa nak tengok jugak depa buat apa.rupa2nya ada sorang budak ni dok pegang badan patung yang peraga baju dalam. ishhhhhh taktau nak kata apa. dunia koi lama koi pelik.hahaha