Thursday, January 26, 2012

Hai semue

" So as I promised myself,
If I ever cross looking you guys contacting each other again,even though by stalking,
trust me,
I.will.not.let.myself.be.that.close.to.you.again.

And I just saw it, so I must say I AM going to back off.
Do not ask why,and I am sorry..even though I am not sure what would be the reason for me to apologise, because you are the one who lied. I know about you guys, I sincerely know."

HAI. LAMANYA TAK TULEH BLOG. APA HABAQ SEMUA. AKU EKSAITED NAK TULIH BLOG SERIOUS AIH TAK TIPU. TAPI TAKDAK IDEA. HABAQ MAI SAT NAK TULIH APA.

Oke. So makcik aku (Aku panggei dia Ayang) nak kawin bulan 8 ni InsyaAllah, pakat duk nak beli baju apa semua la tapi aku dah dapat dulu :DD
aku kalah pengantin dapat baju tudung apa semua dah padahai pengantin pun xdak baju lagi.....so yeah,masa cuti bulan 12 tu aku dok syok pilih tudung kat KL konon sebab dia nak kawin la. Then kami duk men letak inai kat tangan pasai nak try :DDD hahahhaha k awat aku poyo gila tulih blog -_-


maafla selepas berkurun xtulih blog aku dah xdak bakat nak tulih bagi menariks lagi.
tapi sayer masih ada,sayer masih kat sini *tunjuk kat dada hampa*
xoxo muah kat hampa. :">

tonggeng pala yey.
cepat cakap aku comei.