Wednesday, July 18, 2012

Hello, harap maaf. Ini entry jiwang.

Hello. Lamanya tak singgah sini. Emmmmmmmmmmm, selalu singgah sebenaqnya. Cuma tak singgah untuk menekan button "new post" tu ja. Aku tak reti tulis blog dah sampai aku rasa macam aku guna bahasa baku gila :/

Aku rasa banyak sangat kot benda yang jadi cuma aku tak tulis kat sini. Sangat. Macam mana aku deal dengan tahun lepas, pressure, gumbira, gelak lebih2, takut sedih, ish bejuta perasaan takkan aku nak tuleh satu satu -_-

Dan aku rasa aku sangat matang lani - matang dari segi perasaan - tercetusnya perasaan - haha - wtf?

Dak sungguh, walaupun aku tak berjiwang kat blog ni - aku rasa diri aku jiwang tahap gaban gila lani - walaupun perasaan tu hanya deep down inside feeling. Faham dak? Dan aku rasa kawan2 aku yang rapat semua dah rasa perasaan ni, macam Aida dengan Oden. Yang len aku taktau sangat sebab jarang cerita kat aku. Depa dua ni yang paling selalu cerita macam mana depa deal.

So yeah, aku rasa dah sampai peringkat aku untuk rasa perasaan tu kot. Stage aku untuk kematangan peringkat tu baru sampai umoq 17 ton ni:p

Dan aku yakin jugak, walaupun Aida tak pernah cita kat aku dah pasal perasaan ni - Aku yakin gila dia still rasa macam tu. Sama jugak dengan Oden, walaupun Oden dah p sampaq Mesiaq still teringat jugak.

Dan (banyaknya dan post ni) aku pon ada perasaan tu jugak,walaupun lama gila dah tak penah contact (kalau contact pun mesti akan putus,salah sorang xkan reply or etc) aku still tergila2 kat dia jugak. Seriously first time, walaupun dulu aku pernah couple sekali dengan sorang budak ni, perasaan dia still tak sama. Serious. TAK -SAMA.

Aku rasa macam ni la kot rasa dia bila betoi2 dah kena penangan chewwwnntaww. Hang rasa mcm hang betoi2 dah kena grip dengan dia,  hang rasa macam hang p sekolah bila teringat dia pun hang senyum sorang2. Hang macam dah tak kisah hensem ka comel ka padahai sebelum ni hang jenih memilih nak tengok laki,tapi dengan dia dak. Dan (dan lagi) aku mengaku dia biasa ja.

Nope, betui. Dia biasa ja. Takdak hensem sangat, takdak huduh sangat. Just biasa. Just nice.

Dulu aku pernah usha pun adik dia, bukan dia. Tak pernah suka pun. Sikit secalit pun dak. Langsung tak pernah teringat. Adik dia ja kalau aku nak target pon. Tapi adik dia dengan aku tak pernah ada apa2 pun. Aku dengan dia pun takdak apa2. Tak pernah ada. Cuma contact2 ja.

Aku taktau pasepa aku suka dia wtf. Walaupun aku tau dia tipu aku still aku xleh lupa dia wtf. Maybe sebab ni jugak kot ada orang sanggup kawin dengan laki lain. Mungkin macam perasaan aku ni hahaha wtf lagi -__-

Dengan ini saya straight to the point untuk entry saya,
saya on phone nokia ciput kemudian TERbaca mesej lama2 kita. TERrasa widowdwdnfs. Rindu. La pulak. HM.
Dan kemudiannya tetiba ja mata ni pemurah nak tuangkan air keluar, maka terjadilah drama antara mata dan hati saya sebelum tidur malam kemarin.

Jadi,
Hai awak. Saya rindu awak. Sekian.