Saturday, September 14, 2013

Hai untuk kali ke berapa juta pun tak tau

Pertama sekali, header aku fail.
Biaqlah aku bubuh hattu dulu semetara aku buat yang baru.

Yang kedua, hai untuk semua hat baca (baca watpa taktau) blog ni serious aku tak update lama dan sebenaqnya aku dah lupa kewujudan blog ni. Selalu kalau bukak laptop ka komputer mesti nak Facebook tak pun Twittiaq jadi blog ni tak penah nak update pon. Ngeh. apakan daya aku dah takdak bakat untuk update blog lagi. Dulu aku buat lagumana pun tak tau. Serious aku tak sangka aku kreatif. Ok sila muntah.

Seterusnya aku nak habaq aku dah SAMBUNG BELAJAQ HAHAHAHAHAH TUA MACAM FJGBDKFBSDKGBDFKGNDFKGA. Dulu awai buat blog ni aku dok tidoq dengan mak aku lagi penakut tahap apa pastu lani dah masuk Pre-U dah ==" Awat cepat sangat masa lari. Aku takdan kejan. Maaflah aku bukan pelari pecut, malah bukan juga apa2 atlet sukan kecuali kuda (tapi kuda tu yang penat) ok tak lawak. Faham dak lawak aku? Tak faham xpa kita move on.

Yang ke___, (time tulih ni aku malaih nak kira ke berapa)
Aku tukaq background blog aku jadi putih bersih suci macam aku sebab hat lama dah hilang T__________T tahukah anda burung hantu kat blog aku dulu comei tahap..... Tapi nak buat cena dia dah jadi hilang semua GAMBAQ2 AKU SEMUA PUN DAH TAKDAK. Tsk sedih aih gambaq aku buat ayu dulu pon :(((((((((((( tapi lani lagi ayu la.

Pastu nak habaq,
Tengkiu kat kawan2 kelaih aku hat dok baca blog aku sampai aku tergerak hati nak tukaq blog ni jadi bernyawa sikit. Tapi aku rasanya tak update sangat dah kot. Aku kan student bekerjaya sekarang ni takdak masa nak update2 sangat. Idea pon kering kontang ni dok tulih benda apa pun xdak punca aku tulih -_-

Em aku balik rumah ni (aku belajaq kat Shah Alam) so nak luangkan masa lagi banyak dok rumah dari dok depan komputer. Mana naughtyboykid dan aida yang dahulunya pemblogger tegar dimanakah anda semua sekarang tolong tolong aoaoaoaooaoaoaoaooa