Sunday, June 28, 2009

wayang JM dah maju sikit kot?

kemarin.sabtu.ada skolah ganti.adik saya,Shazni,balik dari asrama.hari jumaat tu.bawak kawan dia balik.form 4 (mula2 aku tepikiaq pasepa dia kawawn ngn budak form4)huah.pastu budak tuh cita kata shazni ni sllu buli bdk form4.dia mengusik bdk form4 pasai bilik asrama dia sblah dia bilik bdk f4.ish byk sgt aeh budak f4.haih.oke terus kepeada tajok.wayang.pasepa ngn wayang?bla bla bla bla bla

haaa saya tengok wayang.tranformers.best aw.shuke bewtol a.hehehe.haha.penuh gila org.nasib bek p tempah awl tiket,pastu time dok q,jumpa artis.pastu blah masok.wayang start lambat.2.40 bru start padahal ckp 2.20.hesh.xpa lah.cita tu best.cuma pokok dia ja terlalu kaku sgt.daun dia xgerak lgsg.haha

wayang ni ganas,mendebarkan,lelaki seksi,dan melucukan.masyeh
buy2 hakhak



suka time nih :DDDD

Friday, June 26, 2009

selamat pergi

harini sorang mamat nama Micheal Jackson meninggal.tertanya2.dia neh Islam ka dak?klu dia seorang Muslim bgus la mati dlm Islam.klu dak.esh.tatao laa jd apa.dlu saya memank minat mekel jeksen neh.patu lama2 dia jadi cen xbes pulak.hahah.tp saya tetap minat lagu dia beat it.perhatikan gambar micheal jackson sebelum dan selepas cucuk bg puteh.









kesimpulannya ; sayangilah diri anda tak kira anda hitam puteh kelabu hijau koko merah biru.masyeh



terjumpak nih.,ampa yg bt mmg jahat la.haiyh

Tuesday, June 23, 2009

disappointment

Can't stop hating myself. Can't stop feeling so alone. Can't stop feeling like such a disappointment. Can't stop feeling suicidal. Need to cut so badly but then I'll disappointment my mum more. I just can't do it, I can't get better. Maybe it's because I'm used to feeling so negative, maybe it's because I'm used to being like this. I just can't get close to anyone, not that I feel I have anyone but all I know what to do is push people away because I know I'm not good enough for them. Because I'm used to hating, hating me and people around me. Because I'm too much of a messed up bad person to be liked by someone. Because I'm not worthwhile enough. Because I'm so selfish and self centered and only thinking about how I feel. I just can't do it, I just can't do it anymore. I'm breaking more and more and I just can't keep with it anymore. I can't keep trying to hold on when it feels like I've got nothing to hold on to. I can't keep pretending that I'm strong and trying to get on and pretending things are getting better when they're really not. All I do know is I'd do anything to be another person, to be someone who's good enough, who's beautiful, who's worthwhile, who's nice, who's a good person, any person that isn't me. Even with this amount of help I'm being selfish. I'm not trying enough, I never try hard enough because I'm useless. Useless and worthless. I can't do anything right. I'm a disappointment, a worthless ugly piece of shit.
I HATE ME
I HATE ME
I HATE ME
I HATE ME
I'm letting this depression take over completely but who gives a shit because what's the point in fighting back? I've tried fighting back all these years and what good has come ouf of it? Exactly, nothing. Life doesn't have a purpose, not for the unhappy ones. I don't feel like a 14 year old teenage girl, just feel like a scared little girl, alone in a world where nothing feels right. Feel so weak, so weak and tired.but remember,i still love my mum.i love you and thank you so much

Sunday, June 21, 2009

xtau

xtau nk tuleh apa.eh sat.tah.dah xigt dah nk tuleh apa :|

Saturday, June 20, 2009

tunjuk ajar.

camna nk delete myspace?teringin nak tau

Tuesday, June 16, 2009

kawan

teringat blog amar(mungkin post tersebut sudah didelete,sy sendiri tidak pasti).kawan boleh jadi baik depan kita tapi ditikamnya dari belakang.mungkin melayani kita ketika tiada kawan dan tinggalkan kita ketika ada kawan lain.orang yang membuat perkara tersebut mungkin tidak sedar atau dalam sedar sekalipun,hanya ingin mainkan rakan seorang lagi atau memang mahu cari populariti atau mungkin! kawan yang mereka gunakan itu tidaklah se-hot,sehebat,atau apa2 sahaja yang dikagumi oleh orang lain daripada rakan yang mereka kawan.faham?atau mungkin juga bisa terjadi,pabila rakan itu meminta pertolongan kita kononnya,tapi sebenarnya mempergunakan kita.kita mungkin sedar atau tidak tapi ada di antara kita yang sedar tetapi tidak mahu menegur perbuatan tersebut kerana takut kehilangan kawan yang seorang itu atau juga mungkin lebih bersikap 'tidak ambil port'.

dan juga tidak lupa,kawan yang melukai dan membuat kita menitiskan air mata.kita bergaduh,dan tidak mengambil tahu langsung tentang rakan tersebut dan apabila kita ingin berbaik,rakan tersebut mula mengungkit kisah lampau yang membuatkan kita berasa jelek dan benci untuk berbaik dan merasakan dia tidak perlu kita untuk berbaik dengannya lagi.

pernah kita lihat orang yang membangga diri membawa rugi?ohh menjadi satu peribahasa yang baru hari ini.contoh orang yang mendapat keputusan peperiksaan yang hebat bagus dan kita tidak sebagus itu,dia mula bercerita kepada orang lain tentang hebatnya dia dapat keputusan yang elok.yang baik.akhirnya,kawan-kawan akan mula menjauhkan diri darinya.siapa suka bila mendengar orang itu membangga diri?

pernah kita mencuba buat perkara yang membuatkan rakan kita senang hati walaupun iaitu akan merugikan kita?dengan lebih senang,sanggup mengorbankan diri demi kawan.pernah?dan selepas kita berbuat demikian sayangnya,perbuatan itu tidak sedikit pun dihargai oleh rakan kita tersebut.pernahkah anda jadi begitu wahai pembaca?

pernah kita berjalan menghampiri rakan kita tersebut,namun kita diabaikan dan mereka berjalan berdua.tidakkah itu satu kes buli?membuat orang rasa tidak seronok?membuat mereka terasa?mereka juga mahu berjalan dengan kamu.sukakah kamu dilihat sebagai orang yang disisihkan?orang yang tidak mempunyai kawan dan berseorang walaupun sebenarnya ada?

dan tidak lupa,rakan yang melupai kita setelah menjumpai orang baru dalam hidup? (gf/bf)
atau perangainya berubah dari dulu?

itu sahaja.tidak ada kena mengena dengan mana-mana orang.100% tidak berkaitan dengan sesiapa.jika ada yang terasa,harap dimaafkan dan saya langsung tidak bertujuan untuk menyinggung,menyakiti, atau membuat anda terasa.sekian,harap maaf dan maklum.

Monday, June 15, 2009

mainan?

oke ini saya jumpa 1 permainan la kot.tag?apa2 jlh.ok start

Nak Main!


What is your name : aifaa

A four letter word : fake

A boy's name : affan? :P

A girl's name : aifaa? haifa?

An occupation : to be a father.HAHA

A colour : fa..fa.. flame?

Something you'll wear : eyeliner (ai)

A food : ice cream! (ai)

Something found in bathroom : fan? :O

A place : France

A reason for being late : Fail Fizik..

Something you'd shout : Ai,hang nihhh!

A movie title : AIFA AWARD BULEH DAK?!

Something you drink : Fruit juice

A musical group : 4U2C

An animal : f..f...frog?oh hell

A street name : Persimpangan Jalan Fa Yuen

A type of car : Ferrari!oyeh!

Title of a song : lagu lily allen.tgk dlm page mespes sy.xpon p la search kat mana2 lagu lily allen hat dekat tu yala.haha


Yeay !! dah habis !! sekarang orang yg bakal kena buattt >
pakcik nbk
ilah
kak sheera
aida
cipa
sasha
paten
kak super neena

sapa xbuat saya bom

sekolah

sekolah.school.kuliah.
oke.harini.saya sekolah.
kat sekolah saya ada aaa
pertandingan ka?haa ya la kot.aa patu ada choral speaking ngn public speaking.
jadijadi depa lawan la.time choral ada laa jmpa kawan.nama dia aida dalila.orang cakap kami kembaq.haha.oke nk bgtau.tahniah buat smj atas kemenangan dalam public speaking yg dwakili oleh.aaaa.nama apa xtau.tp congrats la.haha.kak aisyah sabaq noh.sabaq apa?tahan lapaq.oke
choral speaking pulak budak2 skolah rendah hebat lg kot.haha.jahat aku.apa ni xsupport kolah seniri.biaq la.kesah apa.eh eh dakdak.ishh xbaik tau.oke xbaik.jadi sy support (?) lah skolah saya.siap jerit bawak ping pong nyanyi "budiman budiman your so vine,u so kuat makan." ehh.dak.haihh.

eh seblom telupa skali lg la en,(ni edit neh) meh la berkenalan.



ni saya time nek kuda.haha.pulon la hang.hang sapa?aku aifaa.dahtu dalam gambaq ni?dia aku (?!)

oke dah cukop.saya xleh tuleh entry pasai melalut mamun bangun tidoq xhabeh lagi.ya saya tidoq petang td.smpai magrib dah aeh.mlm ni tatau buleh tidoq ka dak.haih.oke xpa.
semua yang anda baca ni hanya ilusi.bak kata pakcik nbk apa yang anda lihat hanyalah ilusi semata2.buy2

Saturday, June 13, 2009

jangan kau pergi tinggal ku sendiri..

aku menerimamu dengan hati yg terbuka,yg gembira,yg seronok.dann tidak mahu kamu pergi syg.
namun,tidak tahu apa salahku.aku mengabaikan mu dengan membuat perkara yang tidak berfaedah mungkin..
kau mahu pergi,..meninggalkan ku..
semoga kita kan berjumpa lagi..sebulan akan datang,tapi tarikh yang lain,

selamat jalan cuti

Friday, June 12, 2009

kemarin

aku masuk ke dalam kereta seperti biasa,
masuk sahaja aku ke dalam,
ibuku terus menghidupkan enjin kereta dan pergi.
aku yg berpakaian jaket kerana ingin menutup t-shirt tgn pendekku,berasa agak panas namun tetap ku pakai dan tidak membuangnya.
sampai sahaja tempat tersebut,aku bersalaman dengan ibu dan meluru masuk ke dalam.
aku mengambil berus,dan membersihkannya.nampaknya dia agak tidak suka akan kedatangan ku hari ini.tidak tahu mengapa.namun,aku biarkan sahaja.sangkaan aku itu biasa sahaja atas karenahnya,namun,jika aku mengikut kata hati ini yg menyuruh aku menamparnya,pasti..PASTI!aku tidak akan jaadi begini.namun,malang tidak berbau,tiba-tiba,
ZAPP!
digigitnya lengan ku ini.berdarah dan lebam..
haihh kuda...

Monday, June 08, 2009

kembali

hai pembaca dan juga follower sekalian!
jutaan maaf kepada penduduk kedah.sori.no 5.
heh.


p/s ; xrindu ka? ;P

Sunday, June 07, 2009

HUTANG PERLU DIBAYAR

lamaaaaaa gilaaa aku xupdate blog.maaf.ke-bizian dengan exam dan juga equin.
saya janji kan nk cita pasal lawan kuda tu?

ok.di sini aku nk ceritakan tentang kuda yg kami bertandingkan di penang.hari 1st p.bkumpul kat equin jitra,bla3 p ngn ustaz smua.okeh bukan tu aku nak crita.aku nak crita pasai kat sana.smpai sana.stable kami ber'jiran' dengan kelantan.budak2 kelantan sememangnya hebat naik kuda,tanpa sadle (tempat duduk kat belakang kuda tu) pun depa boleh naik tanpa jatuh.hebatkan?menginap di USM.


hari ke2,pony game.lawan dengan PNTC (penang turf club) dan alhamdulillah.menang dlm acara 4corner.4corner yg penang kuda depa tekejut apa tah p lari keluaq dari gelanggang.muahahha.padan muka :P . jumping masuk final 4 jumping kami xbt persediaan awal.tima kasih bt hero kedah,amer.dannnnn.ehem.acara yang paling saya xmao masok.acara CARI GULA-GULA DALAM TEPUNG MENGGUNAKAN MULUT.ngeh.
,jd xbrapa reti.pastu lari p amek horse shoe then baling kat dlm bakul yg disediakan.haha.hat tu kami kalah.maaf penduduk kedah.
yg cari gula-gula tu aku xmau letak gambar.muka aku yg hitam ni pun jadi putih bak salji terus lepas masuk game tu.tepung siap terlekat kat gigi aku lg lepas masok game tuh.haih2 haha:D

kat sini jugak saya dpt belajar bahasa kelantan.
paham = pahe
kamu = mu
aku = gue
cakap = gecek
apa = gapo

haha.alkisahnya,stable kedah bersebelahan stable kelantan.so berlawan cakap lah kami.sorang hat kami lawan ckp tya depa paham dak mksd apa.bgitu jugaklah mereka.depa ada ckp apa tah,pnjg lah.mcm2 an.patu tya kami

mu pahe dak gue gecek gapo nih?
haa pahe2 (smbil angguk kepala)



haha.memang syiok lah cakap dengan depa >.<>













and last but not least,



and



taken : selepas final pony game dan kedah dapat no 5.so sorry :(

sapa nak tengok gambar saya penuh tepung sila la p pusat equin dekat tasik tu ye.ada tertampal sedia.itu shaja.tima kaseh.haha