Sunday, August 30, 2009

katak oh katak

putera katakku
oh katak,kau begitu romantik,
tiap2 malam berbunyi,
oh kedek kedek setiap minit,
aku sungguh dilema!

oh putera katakku,
kenapa aku jadi mangsa mu,
aku sungguh xmahu.
tapi apakan dayaku

oh putera katakku,
no way lah aku akan menciummu,
kau ingat aku sanggup menciummu walaupun kau akan menjadi putera hensem seperti
cerita prince frog?
ohh! no no no way! aku sanggup membalingmu ke arah kucing.

oh putera katakku,
tahukah kamu bukan nya binatang,
tetapi kamu MONSTER!
kamu RAKSASA!
kamu menakutkan orang!

ohh katak katak,
badanmu bergerutu,
kulitmu lembek bak jelly,
sekali masuk di kaki,
zuupp!sejuk sekali.
bukak2,
ewwww geli geli geli!

no way katak,kamu aku ANTI






bluerkkkkkkk! >:P
its over!




yay!

i hope u read this.



one more chance please.

Saturday, August 29, 2009

"can i cry?"


i miss you like a fat kid misses cake.


:(

Friday, August 28, 2009

awat ramai xprasan?

haha.p scroll bawah tengok.




oke lah mempromotkan diri.

Thursday, August 27, 2009

buzz

NOTE : TOLONG ABAIKAN POST SEBELUM NI,EMOLOLOLO SAHAJA.

wuah.posa.hee.arghh.cuti nk hbeh dah.wahai cuti,mengapa kita sering dipisahkan?aku xsanggup berjauhan denganmu wahai cuti!oke la steret tu de poin kan.

cuti dah nak habeh,nanti abang saya,adek saya,kak sheera,kak hana,azizi,sapa lagi?kalo ada sesiapa lagi jangan kecik hati pulak nah saya tak tuleh nama,posa posa.heee:D

haih.nak cita pasal apa ntah?erk.apa a?
nak cita pasal diri saya buleh?
pasal tabiat saya.buleh dak buleh dak?
haha.


oke lah,ni tabiat saya.

berangan.

haa.ni tabiat saya lah neh.series,saya sangat kuat berangan.buleh dikatakan semua benda saya berangan.bahkan bla tengok tv pon buleh.haritu,saya p terengganu en,tengok cinemax,cita apa tah.taktau.depa nih terperangkap dalam salji,patu ada la antu2 nanak mai kacao.hero dia rambot macam nick jonas,dandan saya pon suka nick jonas.haha.tapi sayangnya hero tu mati las las.

saya jugak memang kuat berangan,kalau dok sorang dalam bilek,satgi pasang la lagu apa2,patu satgi berangan macam saya neh artis.makpak saya pon tao kuat berangan saya neh.kadangkadang masok fitting room pun buleh berangan.hahah

pepam mulut
ha.tabiat ni terkenal di equin.satgi dok nek kuda dengar la couch saya cakap
"aifaa,dont pepam-pepam mulut,smileeee smile"
haha.sori lah bang mat,saya memang jadi guni sejak kecik.bukan guni tu!laguni.haa senang.hampa orang kedah kan?paham kan?


apa lagi a?
aaaaaaaaaaa

esh.tengok!lupa dah!lupa lupa!
tudia la! lupa dah!
ha!
lupa pon tabiat jugak la!
lupalupalupa!

bye.

Monday, August 24, 2009

a letter for YOU

bertepuk sebelah tangan memang menyakitkan.

isnt it?

"kalau dah tau bertepuk sebelah tangan tu sakit,jangan tepuk dah."

yeah.tq.


salah aku.aku yang mintak.jangan harap nak balik dah.bodoh kau.sayang kau.bodoh aku.aku aku aku.


nasik sudah menjadi bubur
fikir dulu sebelum menyesal.


aku xberfikir panjang dan aku menyesal.menyesal yang tidak akan membawa perubahan.


ex kau yang lebih baik dariku mesti kau juga berasa menyesal meninggalkannya untukku.

terima kasih buat kawan aku,yang menipu aku.terima kasih,terima kasih

Friday, August 21, 2009

krekkk kreekk *bunyi tingkap*

erk?!apakah itu?!
krekk.swhuuuuuuuu
omak.apatuuu.

*lari keluar*

mami mami,tadi anak dengar bunyi tingkap yang amat mencurigakan.bolehkah mami melihatnya?
hah?iakah?sebentar ya.mami panggil abah.

*dan abah pon pergi*


esh.tiada apa-apa pun yang abah menjumpai.cuma tingkap itu terbuka sahaja.bahaya nih *sambil tengok tempat kejadian*


haa tu lah abah,anak ketakutan ni.sebab itulah lari keluar.tingkap itu tidak pernah pula dibuka oleh anak.kan separuhnya ditutup dengan almari.tambahan pula ditutup dengan blinds.susahlah hendak dibuka.



* = saya sendiri
* = ibu saya ya
* = ayah saya pula ya
























pelek kan?


lepas ni saya nak simpan parang macam nbk jugak :|

Thursday, August 20, 2009

Tuesday, August 18, 2009

erk..?!

di pagi hening,ehh, petang yang cukop nyaman tambah pulak hujan.baru balik skolah pulak tuu.perghhh


zZZZZzzzzzzzzZZZZzzzzz
qrohh qrohh qrohh

"haih adik bangun cepat siap abang shauqi demam
cikgu callsuruh ambil balik.
jomjomjom"


maka bermulalah perjalanan saya ke Taiping.

neha,todia.kelam.acewah.konon risau la.eh.memang risao la en,dah tetiba kejot cemtu.
nak dijadikan cerita pulak,time tu exam,UJIAN SELARAS TIGA.
xpaham?AGIT SARALES NAIJU.hesh.tebalek pon xpaham?p cari kamus.go go
zrummmm zrummmm zrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oke muhong.bunyi keta cena?gunakan imaginasi.IMAGINASI.
dah?oke.haih.ondaway p taiping tu,berenti rumah tok mama sebentar.
shazni kena p berseri,shauqi kat taiping.so tinggal la shazni kat rumah tok mama.
suruh pakcik2 saya yang hensem tu hantarkan.

-=-=-=CERITA DIPENDEKKAN KERANA SAYA MALAS UNTUK MENAIP-=-=-


sampai sudah taiping.

keadaan saya ketika itu ------>> :O :O :O :O :OOOOOOOOO
keadaan sekolah itu ketika itu --->> dipenuhi dengan mask rider.oke lah topeng.

wuah.dandan jadi seqam.bukan jumpak katak.tapi taotao jalah kan.
bak kata aida "selsema babi atao nak sopan sikit swine flu.memang haram .........."
tahniah kepada aida kerana membuat satu post yang begitu mengharukan :")

maka,dengan itu,saya telah mengambil abang saya untuk pulang.
hai abang,bersiap sedialah anda untuk dikerjakan saya.


OKE AKU MENGAKU AKU YANG AKAN DIKERJAKAN OLEH ABANG AKU.

XMAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



berehat sebentar bersama kitkat.

Friday, August 14, 2009

si penulis gilatulis bertulis

oke sambung lagi dengan penulisan saya malam kemarin.
di mana saya berenti tah?oh.oke.masok tv ar? +__+"

situasi ; dalam kereta
dtingtingtingting*bunyi mesej masok*
"Ada Internet di rumah?
You're on tv! Watch
www.eduwebtv.com"
tudean.cikgu hantaq macam buat kormesial.hueh.neah.malu kot!
ish ish.

flash kembali
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
groom!
gromm!!!

aku : guruh.haihh.xleh p equin la harini. *charge hp* im just a little bit blablabla aik?ada org call.angkat la ngek.xkan taktao. ckgu suhaidi?erk!? mengapakah!? cikgu : aifa?kamu datang x equin harini?datang tak?lahh.kenapa xdatang?datang sekarang jugak?ermm,takde transport?saya suruh abang mat datang ambil.boleh?taknak?lahh.jadi?kamu nak datang macam mana?telefon ayah?agak-agak pukul brapa boleh datang?4?ermm.oke.cepat sikit.kita nak tangkap gambar ni. aku : ha?nak!nak!Nak!!!!!!!!!!!!!!! cikgu : ya,.call aida sekali suruh dia datang.xpe,naik kejap je harini. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-


jadi.pergilah saya ke tempat equin tersebut.
asfafs ramai kot ada!.,hueh.dengan orang yang pegang slr,
pegang video cam,dengan buku.hueh.terus la p bla bla bla smua.
naik bella.si kuda ustad :D

nak tengok video?satsat.aw.malu la


ish.xpyh la.nk crita lagi.vdo last skali.wokey??


=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-


jadi saya yang teringat tentang kuda itu.terus pulang dan mendapatkan laptop.
bukak la website tu dan cari,cari cari dan cari.xjumpa.pon.


cari lagi!xjmpa lagi!last-last bukak kat berita.adapon.jmpa ada gambar kuda.
haih.tapi kami yg last2 =_="

gambar2 kat mana?nk tengok gambar saya yang rengeh tahap kera!nanak nanak!
aw!

tapi dia dekat last2.anda semua skip sajalah yeaa




















ish.,lama sgt kena tunggu.sbb vdo dia pnjang kot.
xpa lah.
p dekat
www.eduwebtv.com dan p ke berita.jumpa lah nnt 3ekor kuda:D

Thursday, August 13, 2009

SAINA ditemui bayi??aku masuk tv?OH!


lols.ada aku cerita dak pasal aku kena temuramah di tempat equin tempoh hari?
erkk.tidak kah?haih.maaf ja pembaca2 sekalian.hueh.
bukannya tadak masa nk tulis blog,tapi bila bukak ja
www.blogspot.com
neah.malaih teruih.haih.yg ni pon malaih tuleh.oke la.nnt tuleh len.janji janji.bubyeeeeee

mmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuaaaaahhhhhhhxxxxxx

Saturday, August 08, 2009

siyes kena baca

haih haih.
aku boring.
jadi sila la baca blog aku ni kan.
aku nanak tunjuk gmbar2 yang misteri.
bendanya sllunya berambut panjang,
berpakaian putih,
ada yang lompat2,
pernah kita tangkap gambar patu dia interprem?
anda paham tak siapa dia?
sapa dia nih??
okeh la saya bagi gamaq dia.

saya tamao bubuh dalam blog saya.
nih click ni.
http://media.photobucket.com/image/hantu/fendikerenz/hantu.jpg?o=24
oke saya mengaku saya penakot.

tapaham lagi?
haa ni lagi ada lagi.
http://media.photobucket.com/image/hantu/nasrullah_86/hantu.jpg?o=21

ish.
tapaham lagi kaa?
penah tengok cita juon?
takpon cita zombie kampong pisang?
ish.senang.haaa,twilight?
ahh.
kalao tatao lagi anda memang ish.


haa ianya,
erk.
sanggop ka nanak sebot?
anda sanggop?
pasai saya tak bapa sangat.

erk.oke lah.

h a n t u . . .

haa.takot dak?auuuu.

tapi.
nak tau dak apa yg lagi takot?
yang ni saya nanak tunjok gamaq.
hehehehehehe.

nak tau ka?!
kalau takot jangan baca !

sebab..
saya takot anda taleh tidoq malam!!

:O!
anda baca jugak?




ishh.


baca lagi?




oke...



kalau anda baca lagi memang anda nanak tao la..









anda memang berani..

jadi...










ni ha!!
benda ni ha!!
eeeeeee!! tengok gambaq dia pon aku terjeret dah!

yuck!
xsuka!!





penah jadi satu ketika saya form 1 dulu xbrani bukak buku science sebab ada gambaq katak.arghhh!!




XSUKA!!!

suka!

tadi ingat nak buat cupcakes!
tapi tak jadi!
haha!

Friday, August 07, 2009

something that i really scared.

last night,
when i was about to sleep,
i thinking about one of the things that i really scared to face with,to deal with,
even thinking about it makes me cry.
thinking about someone that i really love,i really care,
someone that i talk to her everyday,i look at her everyday,
someone that i think about her every single minutes.

I try to imagine what its like when she was already lied down on a bed,
everyone was around her,
even looking at her makes me cry,
when i kissed her there was no reply,
i kissed her once again and it was cold,
the hand that used to hold and hug me wasnt there to come to me like usual..
my tears starting to fall down,

then people starting to take her,
shower her,
not like usual,
and take her,
she was covered with white cloth,
tied with something,
i was raining heavily with tears,
i just dont want this to be happen.
I dont want this to become reality.
but,it will happen.eventhough we didnt ask it.
I love you mummy




thank you for this :)

Tuesday, August 04, 2009

semakin hari,isian yang tidak bernas semakin bertambah.

"ish.buet kureng mase aku je follow blog die nih,takde faedah langsung"
"tudia tadak keja aku polo blog dia neh,post tah papa."
"ish.aku rasa macam nak p hbaq kat dia ja kalau xreti tuleh blog xpayah buat blog la!"
"hampa duk cakap benda-benda tu bt apa,aku stop follow dia teruih.lagi senang."

*orang kl
*orang penang
*orang orang kedah
*lu piki la sendiri

okeh ini mungkin,kemungkinan besar kebanyakan follower aku cakap macam nih.
mungkin post ini jugak tiada sesiapa yang akan mengomen,
mungkin juga aku akan bertulis seorang diri di blog ini,
jadi aku di sini menyusun 10jari tambah lagi 10jari kaki meminta maaf semaaf maafnya kepada semua follower aku kerana blog aku yang membosankan ini.
jadi,saya telah meng-edit blog saya ini dengan template baru,okeh tipu,template lama,tapi HARAP PAHAM SAYA baru,muzik baru,dan post baru juga mungkin.haha
jika ada yang terus stop mem-following aku selepas ini,
aku tidak lagi akan tertanya mengapa.
sekian,
:)

Monday, August 03, 2009

tadi dekat sekolah

ada tangkap gambar,
hueh,
yg geng2 pompuan semua tu pakat turun pebetoi tudung laaa.
mana ada,aku laki oke.haha
lalalala

pastu tangkap gambaq.
acewah,
hat 1 st tu punya laa senyum.
oke la bukan senyum,
renyeh.
renyih laaa bgi nampak gigi.
takpa aeh,masok buku satgi tadak kaler.
huehehehehe

pastu hbeh sj tgkp gmbaq ayu,
gambar free style pulak!
oyehhh saya sangat sukaaaaa

saya pon berposing la muka macam2
tetapi,
tiba-tiba...
jengjengjengggg. (muzik cuak)
cikgu suhaidi cakap posing saya yg asam.eh,sama macam p penang dulu.sila click sini.

jadi saya pun buat la muka hensem saya.
saya buat muka macam saya tengah ketip kuku
sangat hensem kan?oh saya tao.oke bye.