Wednesday, October 28, 2009

hari hypergedik dah habis

yeahyeah.


pabila sejarah pada hari pertama dan juga muzik muncul jua,
apabila mathematics tajuk LOCUS masih xpaham,
apabila science bab 10 masih xbuleh p,
apabila apabila apabila.


okelah,seriously aku cakap hari untuk aku berhyper-gedik dah hbis.
nanti sambung balik,
doakan aku masih dapat hidup selepas habis bertempur di medan perah otak.
dan jugak dapat keputusan yg elok selepas bertempur.yeahh,hari ini dalam sejarah oke

Monday, October 26, 2009

hari hypergedik dah habis.

yeahyeah.


pabila sejarah pada hari pertama dan juga muzik muncul jua,
apabila mathematics tajuk LOCUS masih xpaham,
apabila science bab 10 masih xbuleh p,
apabila apabila apabila.


okelah,seriously aku cakap hari untuk aku berhyper-gedik dah hbis.
nanti sambung balik,
doakan aku masih dapat hidup selepas habis bertempur di medan perah otak.
dan jugak dapat keputusan yg elok selepas bertempur.yeahh,hari ini dalam sejarah oke

Sunday, October 25, 2009

darama² yang terjadi akibat penukaran nombor telefon

disebabkan kasih sayang abang aku yg terlalu banyak kat aku yg comei ni,abang aku pon bg laa sim card dia hat lama tu dan dia guna sim hotlink youth clubb (=_=)
oyeah.orang2 hat rapat ngn aku nk kacau xleh la.saheh depa tau dah.erk

antara mangsa fes aku NBK la.
cey.gila bek dia.aku rasa macam nak bagi penyepak ja.

aku : boleh saya berkawan?awak.plssss reply (lebih kurang mcam ni la kot,aku xigt hehe :D)
nbk : Assalamualaikum,sapa nih?
aku : erk *terkedu nbk bg salam*

jadi aku pon xdpt nk teruskan pembohongan aku pada orang tua neh.hg tudia la.grr

and so my kedue punye mangse pulak cik syifa.
agaga.jangan marah noh syifa.muahaha :P :P

aku : sayang!
cipa : sapa ni?
aku : ni b la.bby buat lawak pulak. =))
cipa : sapa ni?
aku : tunggu lama sat.xbalas.aha*

and then syifa p call aku.aku serba salah nak angkat.satgi kantoi.so aku xangkat la,muahahaha
kejam dak syifa?

aku : sayang,jgn la call.b xnak nnt kdt syg hbis.nnt xblh msj.b rinduu :(
cipa : $@$#%*!!! *cannot be displayed* dok tak dok!chow!


Thursday, October 22, 2009

yang sudah tu sudah lah.

orang cakap kalau mimpi benda yang opposite dari tu yang jadi.
seriously aku cakap,aku dah xlarat gila dah.
apa nak jadi jadi la.aku pasrah dah aih.

haritu aku mimpi kata hang ada org lain,jadi opposite dia,hg xdak la?
pastu aku mimpi lagi kata hg dah ada ehem2 len,opposite kah?
lepas tu aku mimpi pulak hg dok amek tau pasai aku kat kawan aku.
mksdnya hg mmg xamek tau kan?
lepastu kemarin aku mimpi hg.aku mimpi hg suka aku,
so dlm reality nya dak kan :)

xpalah.cukup kot takat ni.
aku xlrt dh.mcm2 cara kot aku dok bt xmau bg teringat dkt hg.
kawan2 aku pon dok support gilababi suruh aku lupa hg kot.
aku xcontact hg lgsg.
tapi awat dok teringat lagi?aku dlte hg smua.smua pasai hg aku dah delete.

"ehh aifaa,jgn la duk bercinta2 neh,bljaq dulu"
memang pon.saya bukan bercinta aih.saya syok sndri ja.
aku pon xmau aih benda2 neh.bljaq lg penting.
tapi tudia lah.aku xmo benda ni tiba2 dia mai sendiri.
nk bt mcm mana?

untuk hang,apa nak jadi jadilah.
aku xlrt nk pkiaq dah.hg nk ada awek bru pon xkesah lah.
diri hg.aku xdak hak.pasrah wei pasrah ni.









ew,apadia nih aifaa.post apadia nih.haha.padan muka sapa suruh baca.
xpa bai

Wednesday, October 21, 2009

london weight management.

"wei aifaa hg xpayah makan kfc ni wei,diet weh"
"banyak kolestrol"

kata2 SEMANGAT yg diberikan hazim masih lagi terniang2 dalam kepala aku kot.
tq hazim,hg memang memberikan aku satu populariti yg cukup hebatlah haritu!

pada duapuluhharibulansepuluhduaribusembilan,
sekolah menengah kebangsaan bandar baru darulaman telah membuat hari Anugerah Kokurikulum.
saya yang telah memenangi dalam acara renang,squash,gold,badminton,bowling,baseball,bola jaring,angkat berat semuanya peringkat antarabangsa turut terlibat dalam hari anugrah tersebut.
erk.teringat pulak cita nbk hat xleh tipu tu,satgi tadak pasai aku terjumpa budak tu.naya.erk

okelah dengan itu aku yg terlibat dengan gamelan,
datang ke sekolah dengan niat untuk berkhawin.tapi malangnya aida telahh merampas laki aku dan kawin lari dengannya. :"(
hha.dakdak.pastu ada la kena angkat2 barang.kena ka bgtau?

start sahaja gamelan dipukul maka bermulalah pemberian hadiah2 berupa sijil dan plak plastik tersebut.haha
datang la geng photographer2 yg hebat dan amat pro dalam bidang ni,mai tgkp gmbaq aku selaku pengantin haritu.



:">


lepastu makan kat kantin kan?
lepastu hampa buleh rujuk cerita kat atas blik.

hafiz toek : wei aifaa jum p secret recipe.aku blnja hg
aku : xmau.diet.

*hazim selaku duk depan tempat duduk*

maka terjadiah conversation seperti di atas dimana saya di gelakkan di kantin.


hazim,aku terhutang budi ngn hg.
jgn risau aih.aku xbunuh hg pon.
bai

Friday, October 16, 2009

aku xmau jadi besaq.

bila time kecik dah buat masalah,besaq nanti camna?
kalau lani pon dok dapat result terok,besaq nanti keja camna?
lani asyik duk bergaduh,nanti tua lagi la pulak?
lani malas nak buat kerja.nanti nanti pulak nanti?


di mana peter pan?
aku nak jumpa.
aku nak ada magic tu.supaya xtua.
tapi apa boleh buat.semua tu xnyata.
siapa yang muda,pasti akan tua.

tiap-tiap hari kita makin menghampiri kematian,
setiap detik,setiap saat.
cuba takpasti bila saatnya,
suatu hari nanti,kita kan pergi jua.

bes ka jadi tua weh?
aku xmau jadi tua.xmau xmau xmau.
erkk.bukan jadi tua.
aku xmau MEMBESAR.
aku nak terus jadi REMAJA.
boleh ka?







xboleh..




tapi harini ada sorang kawan aku yang dah tua,
jadi apek,selamat menyambut hari ketuaan! >:D<




aku tau hg tua dah,
janggut hg pon bercambah,
cuma rambut hg ja xmau tumbuh2.
dia malu kat MR LIM kot.






ergh.,sori wei,aku terlupa bday hg +_________+

nah aku reka lagu kat hg.saheh terharu punya nanti.



hepi besdei tu apek.
aku suka merepek.
hg suka makan kerepek.
itu la apek apek apekkkkk.


aku masak kapkek,
hg makan la kapkek,
rambut botak licin.
kurus kering ikan masin.






ish.aku tadak bakat cipta lagu.

Thursday, October 15, 2009

malaih pikiaq.

malaih sungguh la.

Saturday, October 10, 2009

homemade mcflurry?

HAHA.ini semua tercetus ketika ke-sangap-an aku nak makan mcflurry.
sedap dimakan ketika menonton hello school girl di mysoju :P (ni semua pengaruh the aidas la ni)
:D
sedap.
haha bahan dia?oreo dan ice cream vanilla :P
hancur2kan oreo tu pastu cmpur2 dengan ice cream.
me loveeee it.saja nk hbaq.



Tuesday, October 06, 2009

tidak berkaitan dengan budak² form 3 malaysia

selamat menjawab PMR!
bak kata Encik Fahrol Rodzi Hanafiah,
"Siapa usaha lebih,dia dapat lebih"

soo,happy exam and good luck! :)


afaf,widad,jida,ustaz BOB aida,sasha,haidil,sulida,fatin timun,mas,athirah,sarah,
ramai lagii kot!

Friday, October 02, 2009

saya dapat publisti PERCUMA drpd camera aida

walla!setelah 2mggu aku mem-private-kan blog aku,kini telah dibuka semula untuk menjadi gilatulis.
maimai beli beli,murah ja,semua potongan harga.
jadi,aku nak mulakan dengan
HARI STABLE BERBUKA DI EQUIN.

disebabkan ianya bermula pada 2haribulan,seblom neh saya ingat kot 22 haribulan =.=
gila joh kot beza,tapi xpa.saya dan jugak la en tau dari xtau langsong.
3hari sebelom pi,saya pun membizikan diri saya dengan kek.
kek kek anda tau apa itu kek?
memula kononnya nk buat fondant la.haha.
acewah,dok beli barang nak buat fondant tu.

kek fondant?nak tengok?buleh blah.haha.dakdak.xmau la tunjuk.xelok.
aida,hg jgn tunjuk.

maka dengan itu,saya pon pergilah ke stable terbuka tersebut.
hueh.tanggapan agak salah,xbuat kat stable pon,buat kat arena.
ehem.agak teruja kot.aku nak tunjuk kat moonlight kek aku.


kedatangan kami disambut mesra oleh penyambut² tetamu yang tidak ditempah.
yaa aida,aku maksodkan hg.
btw,saya nak ucap tima kaseh kat nbk pasai dia ajaq saya tuleh natang ni ²²²²²²
xpa wei,nnt aku ajaq hg pulak macam mana nk tulis satu.uhuk.terharu :")












gambar disebelah adalah dimana saya sangat khusyuk menikmati mee goreng cheknot tempah :) .blimey,waktu science pon aku xkhusyuk macam ni.













wei cheknot,hg tak terharu ka tengok betapa enjoy dan excitednya aku makan mee goreng hg neh?


sapa² hat bujang,kalau nak orang blakang habaq kat aku.nak rekemen.
















aifaa,patut le awak gemuk.
aida dan afiqah,aku terpikat gila tengok gambaq

ni.hahah >:D












selepas sesi bergemuk tamat,kami berlima dicampur bahagi dengan adik alif yang comei dan suka tolak aku =___= . nasib bek dia comei.aku xsampai hati nak buli dia balik.
ahaha.gurau ja noh aida,jgn abaq mak hg pulak.kami pon pergi ke bahagian dimana kuda² meragut rumput dengan begitu macho dan manis sekali.oh yea,aida menjumpai harta karun semasa berjalan ke rumput tersebut.cantik kan harta karun tu aida :)




tengok.aku habaq dah,.macho kan smuckey?hat tejengoi pala tu smuckey.yg tunjuk bontot tu teja,yg dok makan sekoq lagi tu kembar teja,siti.
hat 2ekoq kuda blkg tu kuda BOB.
bukan moonlight nahhh









lepas tu....kami buat upacara lompat-melompat.gambar?neah.nehi nehi.xmau buh.
hampa p la usha blog aida.kot² dia buh.
wahahahhaa naqi,syiok noh buat ² nih.





kemudian diteruskan pula dengan aktiviti berpasir.
yaya,kami riding kat tepi pantai.tudia la hampa tatau,jitra ada pantai.
malangnya time cheknot dengan afiqah dah balik,jadi gambar depa xdak lah dalam sesi² seterusnya.tapi xpa wei,gambaq² hampa dah cukup banyak dah :)

erkk,kalau hampa perasan la,kat tengah² tu kami tulis kuda.haha.
ceh.manada.bukan tulisan aku tu.lalala


ada lagi macam² aktiviti kat equin,contohnya pony ride.adik aida nek woo.haha
alif,best tak naik kuda? :D


hat ni gambaq terakhir kot,heh.ampa p la usha xpon skodeng blog aida.macam² ada.

dan,yang terakhir,aku cukup terharu haritu.
aku baru ja perasan betapa dalamnya cinta aida pada saya.
sori aida,selama ni aku xprasan :"(

aida tertinggal handphone dia kat equin,dia dengan tak beberapa cuak p la call aku.
tanya aku dah balik ka.uhuk.malam tu baru aku p bagi hp dia.
dalam hp dia penuh gmbaq aku.aku xtau bila dia tangkap,
yang aku pasti,aida siap buh gambar aku sebagai wallpaper dan screensaver.
terharu terok.aku pun dengan itu ingin membantu aida,lalu menangkap gambar aku untuk tambahan koleksi aida dalam hpnya.HAHAHAHHAAHAHA



ok bye :)