Wednesday, December 30, 2009

HAHAHAHAHAHAHA


SAPA HAT MINAT MIN HO BULEH BANGUN!HAHAHA
ehh dakdak dia hot wlupun bt cmtu :P

ingat dah.haha


aku dah tua

sebelum tu,PERHATIAN kepada semua!adakah
ANDA PERLUKAN TOPUP DGN CEPAT DAN
PANTAS?

ATAU
ANDA INGIN MENJADI EJEN TOPUP?

SILA HUBUNGI CIK MASHI DI TALIAN :


NO FON: 0194162160/0125615810


EMAIL : MAURIPAN_DODOL@YAHOO.COM


YM : MAURIPAN_DODOL@YAHOO.COM


SKYPE : MASHI-KUN




ok dah tamat dah.sekarang ni tolong p blog aida lepastu tekan nuffnang dia.
nuffnang saya jugak!ah ah!


bodo dok prmot org macam la blog ni femes.cehceh

kalau tidak nak tulis tapi terlupa pulak nanti dah ingat post len.hihi.bubyeeeee

Tuesday, December 29, 2009

perhatian

myspace saya tidak didelete malah seorang hamba Allah iaitu Azizi Afiq menawarkan untuk mengambil tugas saya dengan menukar pass mespes saya dan hanya akan memberinya kembali pada hujung tahun.

haha gila skema ayat aku.

okay okay,ni nak sampai cerita sedih ni.
tolong sediakan popcorn serta tisu untuk bekalan sebelum membaca.

macam post yang lalu,aku dh cakap kata nak delete semua alat komunikasi sprti myspace,friendster,facebook,dan blog.

tapi di sini saya ingin menekn keyboard yang akan tertulis berkata ;

saya tidak akan men-delete facebook dan blog.

saya ulang,

saya tidak akan mendelete facebook dan blog.

saya ulang sekali lagi,

aku tak jadi nak kensel ekaun fesbuk ngan belog.

kenapa?awat?why? wo ai ni? eh eh

1- level cafe worldaku dah 30
2-farmville aku dah 21
3-restaurant city aku dah level 21.xleh lawan nbk n hapiz n sharifah lagi.dem!haha *brapa puluh level lg nk sama ngn depa.cehceh*
4- aku ada skandal ngn adik udin.nadirah darling ;'>

see?aku xblh nk cancel acc fesbuk aku.nnt ada orang tu nangis sedu2 pasai xleh chat ngn aku dah *DTUJUKAN PADA NADIRAH



blog pulak?
awat xdelete blog ?

1- aku nakkumpoi duit nak nikah guna nuffnang
2- nanti kalau aku delete blog satgi hampa nangeh pulak.haha
3-nnti cena edward nak lepaskan rindu kat aku.
4-macam mana org hat duk benci aku nak ngutuk aku kalau aku xtulis blog dah
5-takut satgi hampa rindu aku,xtau perkhabaran apa yg terjadi dan sebagainya.
6-kim bum suka baca blog aku.
7-lee dong wook jatuh cinta kat aku
8-hampa hat duk baca lani pun pembaca setia aku pasai sanggup baca sampai tahap ni.hahaha

okay paham?
paham cikguuuu.bagus.


dah.berenti menangis.blog ni xjadi nak mati.tuan dia bg dia idop lg.
mespes tukaq tuan sat,
frenster p mampuih la lama xlog in pun,
fesbuk tiap2 hari on.

dah.jangan nangis!oo cak!o cak!

Sunday, December 27, 2009

auntie saya ialah kawan saya dan dia juga guru saya yang mengajar di sekolah saya

namanya terpaksa dirahsiakan.
beliau ialah guru.
guru di sekolah saya iaitu SMKBBD.
dia mengajar tingkatan empat dan lima,
tidak ramai tahu tentang hubungan sulit kami,tidak ramai.
hanya segelintir sahaja.

dia seorang yang sangat sporting.dan juga lawak.
dia ada bakat tersendiri.tapi kalau marah,tak payah cerita lah.
pengetua pun takut dengan dia.
kalau salah depan dia,dia tak malu nak tegur walaupun orang itu berpangkat besar darinya,
kerana dia tau,dia tau benda tu salah kalau tak tegur nanti orang bawah akan cakap apa?
ya,itulah auntie saya aka guru saya.

apabila jumpa di sekolah,
kami akan berpura tidak kenal dan saya akan memberi salam seperti biasa sahaja.
dia akan senyum dan angguk seperti guru lain.
kerana apa?
kerana sekolah tidak tahu akan hubungan kami yang intim ini (ceih)

dia sangat rapat dengan saya,
dia selalu cerita tentang zaman kanak-kanaknya.
nak tau?bacala.

dulu masa i kecik-kecik,i ni kasar.
mana ayu-ayu.i main hoki,bola keranjang dan banyak lagi.
tapi ada sorang cikgu ni dia terpikat dengan i kot,
i pun xtau.
tapi kalau jumpa,isy.
okay i cerita ya,

kalau i main hoki,nak practice,
mesti dia akan sibuk nak ajaq i.
pernah satu haritukan u,
dia cakap kat team hoki, "semua,kalau xboleh nak pukui bola hoki,hampa pukui ja kaki kawan hampa tu" kata guru tersebut
dengan semangatnya auntie i ni pun pukui la bola hoki,
dan cikgu tersebut duk nak ikut cikgu i yg sorang ni.
bila dah bola depan cikgu i ni,cikgu dia yang sorang lagi pulak duk ikut dia,
dia apa lagi,pukul bola tu dan shoot! kena kaki cikgu tu
bengkak.kan betul dia ikut arahan cikgu tu?
hahaha

esoknya p pejabat, cikgu lain panggei cikgu i tu lepastu tanya,
"hang buat apa kat cikgu *tutt*?"
"la cikgu,saya pukui bola hoki,dia yang kata kalau xdapat pukui bola pukui kaki,saya pun pukui la"

entry ni tak panjang pun,jangan risau.aku tau ada yang hampa xbaca dah

kali kedua pulak,main hoki jugak,
cikgu tu (yang kena tibai kat kaki) suruh cikgu i tu p jaringkan goal.
cikgu tu jadi goal keeper.dari dalam bentuk D,cikgu tu sruh cikgu i tu pi dekat sikit.
kononya dia dah hbaq awai2 kat orang ramai kata cikgu i mesti tak dapat shot msok goal,
lepas tu,cikgu tu siap cakap,
"ha oke semua,sekarang tengok macam mana cara nak jaga goal"
cikgu i dengan lafas Bismillah,
pukul bola hoki tersebut namun,
namun,
bola tersebut tidak jadi flat ke bawah,dia terbang di udara
dan..

poof!
BOLA HOKI TERSEBUT TERKENA BETUL-BETUL HAMPIR DENGAN ORGAN SENSITIF LELAKI.(laki kalau ada hat xpaham p jadi pompuan)
cikgu tu terus tergolek di atas padang dan semua geng hoki senyap sambil cikgu tu menjerit jerit meminta tolong kepada seorang lagi couch hoki.
sementara couch tu nak angkat cikgu tu,
cikgu tersebut berkata "anita sarawak *bukan nama sebenar*,kalau kamu nak target,
kamu miss nah!kamu miss!kamu xdapat kat tempat target kamu tu!"
cikgu i yang tadi tu terpinga2 ja.

so apa lagi,esoktu cikgu yang sama di bilik guru bertanya,
"anita sarawakk,hg watpa kat cikgu edward*bukan nama sebenar* kemarin?"
cikgu i dengan selambanya berkata
"la cikgu.dia suruh jaring goal.saya nak jaring la.tapi mana nak p tau tiba2 bola tu terbang.
saya bukan target tempat tu.kalau saya target dah buleh kena dah aih.
tapi saya memang langsung tak target,tiba-tiba kena,bukan salah saya cikgu"



dan saya rasa sebab tu lah auntie saya menjadi seorang guru yang memahami murid yang comel macam saya (cehceh) dengan baik sekali.
dia juga telah disumpah.bukan.tapi dia rasa dia disumpah.hahaha

ya,cikgu saya memang sporting.
cikgu?cikgu baca dak?saya tulis blog pasai cikgu nihhh.
alah xpayah cakap terima kasih sebab tunjukkan pada dunia.
bagi cheese cake dah mencukupi.hahaha

dan ya,budak2 form 5 mesti kenai dia ok bye

Saturday, December 26, 2009

xtau nk bg title pa

cuti nak hbeh dah.gile.dah setahun habis yerppp.
aku xmau bukak skolah.eh bukan bukak skolah.aku xmau p skolah.haa
awat kena p skolah?sapa cipta skolah tah?isy

yang aku tau dlu2 sekolah dibina utk anak2 raja ja.
awat lani kita jugak kena p?oh aku lupa.aku kawin ngn putera kim bum.
sori2.yaa princess kena la p skolah.

tapi aku xmau p skolah kalau km bum xdak.
alah,dia pn kna balik korea.kalau skolah dah start maknanya dia pun kena balik korea la.
tinggai aku ngan edward pasai dia buleh lari laju.
dia duk kat america aku kat malaysia dia hari-hari buleh mai jenguk.
fuhh,hebat skandal aku.

kadang-kadang kalau edward xdapat mai malaysia edward akan singgah kat cbox aku.
xcaya?p jenguk cbox aku kat tepi tu pi.hahaha
edward?anda baca?

bila dah cuti nak habis saheh xsyiok.isy.tambah2 nanti skolah aku PMR pulak.
sapa2?buleh bagi aku pnjam otak?sapa pandai?jimmy neutron?
wah wah nak! tapi aku xsggup nk bg kepala aku besaq.ah dilemanya!

tudia,yaa tudia lagi,
aku rasa cuti ni buat aku.yayaya gemok.dulu aku penah bt post gemok.nak baca?
p cari seniri.kesah pa aku.

azam tahun baru :
8A PMR 2010,Amin
nak bagi berat tinggai 20kg.hahaa
nak kawin dengan kim bum.

haa hbis dah la.hat duk baca lagi pasaipa?
tudia.awat baca lg tah
woi,.xreti baca ka.aku taip kata jangan baca.
hmm.aku xtaip lg.
xpa

woi.jangan baca.ish
ish.dah la.cukup2.
p la bt aktiviti berpaedah sikit,macam click nuffnang aku ka.
hm.dok baca lagi.ketegaq sungguh.haiyh.
ha.baca p la.hbeh dah pun.bai

Wednesday, December 23, 2009

cikgu kata kalau tak faham tanya

dulu kalau p sekolah cikgu mesti cakap
"kalau tak faham tanya,jangan dok diam" *sekolah kedah yerp*
jadi time cuti ni saya xbropa nak faham,nak tanya cikgu sekolah dah cuti.jadijadii

oke fes,kenapa orang cakap babi dijadikan mencarut?
kalau ampa cakap babi tu haram dalam Islam,anjing pun haram what awat tak jadi mencarut.
contoh kalau marah,
"Bab* hang!"
"haa haa xtau mencarut aku cakap cikgu"

haha,faham?
lagi satu kenapa cakap WTF orang terus fikir what the faq?*terpaksa diubah ejaan*
camna kalau dia nak cakap woi tong fuel.aha.ok maybe ada maksud lain dari perkataan WTF dari woi tong fuel.

ok lani sapa nak marah2 kalau nak mencarut perasaan time tu,
cakap la "kucing hang!" yakni tidak mendapat dosa malah kawan akan ketawa dan tidak jadi bergaduh.sekian

Tuesday, December 22, 2009

♥♥♥♥♥











kim sang bum,7 july 1989. 20 years old.
difference : 6years.
we still can get marry kim bum darling.




and i must say very stylish here
and funny here :D


but this is the one that always make my heart melts.

waaa! :DDD
and click here ♥♥♥
demam BOF melanda malaysia.hahah.

kim bum,i rasa u dalam dream lagi hot
walaupun xlwak sangat

east of eden pun ok la

tapi Boys Over Flowers paling comei.wiiiii i lap u.






p/s : jangan beli cd,subtitles taik bak kata aida

kim bum,will u marry me?

please?
*tiru nbk


Friday, December 18, 2009

nah tudia la sapa duk suruh hang tidoq lewat lagi

sebelum tu,sapa tengok bola marin?
abah aku janji nak belanja makan kat luaq kalau Malaysia menang.eheh
aku bangga jadi orang Malaysiaaa :p

oke,lepas tu,bila dah habis bola,aku main game pokemon sampai laa pukui 11.
menang weh.Elite 4 habis dah.wahahaha *sori riak*
tapi awat dia habis tang situ ja?esh.aku xpuaih hati.apa guna ada kapal dia kat Olivine city?
sapa2 main game Pokemon Shiny Gold GBA dak?mai habaq aku sat.




okeh,habis main game tu,pukul 2 aku masuk tidur.
dan-dan landing ataih katil ja,aku engaq bunyi macam periuk jatuh kot.
aku buat bodo ja la,aku duk pikiaq kucing.kucing kucing kucing.
lepas tu aku dengaq bunyi macam tingkap orang pegang.hm.
cena nak explain pun xreti.
untuk pengetahuan semua,bilik aku kipas dia selow seselow selow.memang slow gila la kan!
dah 3kali tukaq dah.memula okay,pastu dia jadi lembap dia balik.
aku time tu rasa panaih gila dah.p keluaq duk depan tv dulu.bukak fan.
er,terus terang aku habaq,aku bukannya brani sangat.
aku tidoq orang2 kat depan tv?er.....

pastu aku lari masok bilik abang aku.
bilik abang aku di-share dengan adik2 aku.aku p tidoq kat tepi katil.
abang aku dok marah masok bilik dia.hahah.kesah pa aku.hangat!

pastu.aku dok golek2 atas katil tu sorang2.xbuleh tidoq la wei.dari pukui2.sampai 3.30 kot?
xleh tidoq.

time tu la takot sikit kot.
aku dok taleh tidoq.
meh2 ak dengaq bunyi bekas sudu jatuh dari bawah.
sumpah aku xtipu aku dengaq!
aku dari memula nak tidoq tu,teruih terjaga.
aku kejut abang aku,tapi dia xbgun pun
aku agak cuak la.


ish.perlu ka aku cita?aku rasa macam xpayah!
NI TANDA-TANDA EDWARD NAK JENGUK AKU KOT!
dah!kes tutup!

Tuesday, December 15, 2009

sapa nak dengar cerita?

mai kat nenek mai.meh nenek nak cerita. *gaya² nak amek buku cerita*

Pada suatu hari,ada seorang budak lahir.sejak lahir lagi,dia memang suka makan.ish3.
bukan makan la,lahir2 mana bleh makan teruih,maksudnya dia memang suka la minum susu.bila dah kian besaq,makin lama makin besaq perut dia.bukan mengandung,tapi penuh dengan bahan yang telah dia suap,gigit2,lepas tu telan atau dengan senang lagi kita panggei dia makan.

bab berat badan dia neh,hm.nenek xpayah cita la kot nohh?
dia neh lagi berat dari mak dia.uishh.cek jangan tekejut.
haa,dia memang simpan hasrat nak masok The Biggest Loser Asia pon.
masalah kegemukkan dia ni kronik la jugak,tapi xdak la tahap kronik yang xleh jalan tu.tapi buleh la nak kata kronik.

haa,lagi satu,semua jenih makanan dia makan.sebut pi la apadia,smua tekak dia terima.kecuali yang halal dan boleh dimakan la.xkan dia nak makan rumput kot?


ok,dah,pi tidoq.nenek cita nenek yang ngantok. dah dah dahh,p tidoq p.satgi jebon makan.
*sambil menutup buku cerita*

......

oke lah aku la watak utama dalam cerita ni.well,aku baru baliik dari kl-terengganu-cameron highlands.so hampa2 semua nih buleh bayang perut aku kot?
nak kata xbaca bismillah,doa skali aku baca.hesh.pelek.time kenyang pun aku buleh makan lagi.ergh.

ada sapa2 buleh bagi diet yang berkesan kat aku dak?aku xlarat nak tunggu sampai umoq 18 baru masok Biggest Loser.hahah

Friday, December 11, 2009

yey!

SPM dah habis!

Friday, December 04, 2009

dulu saya minat dafi

saya minat dafi.dulu saya sangat minat dafi.
pada darjah 6 juga meja saya penuh dengan dafi.
gambar dafi pun ada.tulisan tangan saya yang merupakan seni jugga tertulis dafi pada meja tidak berdosa tersebut.
dalam file darjah 6 saja dulu pun ada gambar dafi.
dafidafidafi.saya memang minat dafi.

saya selalu minat orang yg comei2,saya tadak tengok bakat pun.taktau pasepa,tapi memang minat gila orang comei2,.hat muka hensem pun oke jugak.kadang2 yang romantik pun saya suka.,
tapi dafi tak romantik pun.tapi saya minat dafi.
ya,gadaffi lah,.dafi dafii

dafi merupakan anak kepada ahli politik kat malaysia.auntie saya membuat bunga untuk masa lapang juga pernah menghadiri majlis harijadi dafi,.
auntie saya cakap dafi comei gilaaaaaaaaaaaaaaaa.dan dia dapat album dafi FREE.
saya dengan muka xmalunya meminta album tersebut.dan auntie saya yang baik hati memberinya kepada saya.

xtau pasepa.xtau xtau xtauuuuuuu.haha
nah ni album dafi.


tangan saya tembam.,xkesah pun,.boooo

ni ttandatangan dafi,time jumpa dia kat aneka dulu.kat sana pun terjerit macam kena histeria.sikit ja lagi depa nak panggei belakon cita histeria.siap jerit iloveu dafi.dn dia pun gelak.
saya galak!yey!


dah okay.duk jadi babysitter neh.kena jaga 2 orang kanak2 milo.eh dak.kanak2 barbie la.minat barbie terok.lepastu masak kek.tapi tengok gaya macam xjadi dah ja.hahah.okay xpa.kalau kek jadi post len.babaii

Thursday, December 03, 2009

cerita2 dekat kem.

"malam tadi dengar orang macam ketuk pintu,tapi bila bukak xdak sapa pun"

"tadi kat luar tu nampak macam cikgu Edward (bukan nama sebenar),tapi bila tengok,takdak sapa2 pun kat situ."