Saturday, January 28, 2012

ngeh.

kalau hampa taktau lagi la kan,aku ni penakut.tobat penakut tahap kuasa kamehameha gila punya.serious.
ritu aku tengok cita insidious sekali,malam tu aku takut gila nak tidoq tobat aeh.time tu aku duk rumah makcik aku, malam tu jenuh dia kena himpit.kena himpit ngn apa? ngan aku la.aku rasa sebelah aku tu lapaanggggg gila pasai dok berimpit kat makcik aku.sian kat dia.lebiu makcik.haha

paihtu tak lama paihtu aku jadi syok tengok cita tu pulak,aku dok cari sapa2 ada cd xpon movie dia nak tengok bagi kawan2 aku pulak takut.sekali aku dapat cita tu dari paten,aku pun amek la.then p pasang tengok kat rumah aida.time tengok tu pagi,dalam pkui 9 camtu.aku p rumah dia xmandi pun.uahaha.tapi xpa aku comei bgun tidoq pon

lepaih pasang usb kat laptop,kami tengok dalam bilik dia.AIDA SERUPA TAKDAK PERASAAN.DIA TAK TEKEJUT LANGSUNG.AKU TENGOK DUA KALI AKU YANG JERIT ISH.dia dok komen
"awat hantu dia macam oranggggggg"
macam orang pun takut.hang ni.haiyh.xpaham aku.serious aku jerit.petu time balik jalan kat taman aku duk ketaq kena jalan sorang takut orang colek padahai time siang HAHA.

balik malam tu time nak tidoq aku cuak balik.dok pkiaq banyak kali nak tidoq bukak lampu ka dak.walaupun aku tidoq bukak pintu ada lampu luaq masuk.tapi aku tetap cuak.aku takutttttttt.dahla dalam cita tu ada hantu kluaq dari almari.aku duk tengok almari aku takut gila kot2 ada benda.eeee xmau

last2 skali aku tertidoq jugak,tp time aku tidoq tu abang aku apa semua tak tidoq lagi.so xla takut sangat.dalam pukui 3 pagi camtu aku terbangun.habeh semua dah gelap dah.lampu luaq dah tutup.

aku pun mengemaskan pergerakan aku,
tengok kiri,
kanan,


GO!!!!!



aku lari pecut p himpit mak aku pulak.



begitulah penakutnya saya ya walaupun dah umoq 16ton 10bulan.lagi 2 bulan aku dah 17.



so apa motif tulih post kalini?

aku nak habaq aku dah brani tidoq tutup pintu n tutup lampu bilik.hiks~~ serious bangga gila. :">


oh abangku

"tak larat aih nak drive sampai alor star semata2 nk p popular guna voucher buku"
"..."
"tanya kawan2 ada dak kedai buku dekat jitra hat guna voucher buku?"
"xpayah duk p teruih la aih"
"alolololo merajuk ka ok ok kita p alo comei comei"


hohohohotakmu.geli aku.haha pui

Thursday, January 26, 2012

Hai semue

" So as I promised myself,
If I ever cross looking you guys contacting each other again,even though by stalking,
trust me,
I.will.not.let.myself.be.that.close.to.you.again.

And I just saw it, so I must say I AM going to back off.
Do not ask why,and I am sorry..even though I am not sure what would be the reason for me to apologise, because you are the one who lied. I know about you guys, I sincerely know."

HAI. LAMANYA TAK TULEH BLOG. APA HABAQ SEMUA. AKU EKSAITED NAK TULIH BLOG SERIOUS AIH TAK TIPU. TAPI TAKDAK IDEA. HABAQ MAI SAT NAK TULIH APA.

Oke. So makcik aku (Aku panggei dia Ayang) nak kawin bulan 8 ni InsyaAllah, pakat duk nak beli baju apa semua la tapi aku dah dapat dulu :DD
aku kalah pengantin dapat baju tudung apa semua dah padahai pengantin pun xdak baju lagi.....so yeah,masa cuti bulan 12 tu aku dok syok pilih tudung kat KL konon sebab dia nak kawin la. Then kami duk men letak inai kat tangan pasai nak try :DDD hahahhaha k awat aku poyo gila tulih blog -_-


maafla selepas berkurun xtulih blog aku dah xdak bakat nak tulih bagi menariks lagi.
tapi sayer masih ada,sayer masih kat sini *tunjuk kat dada hampa*
xoxo muah kat hampa. :">

tonggeng pala yey.
cepat cakap aku comei.

Sunday, January 01, 2012

hai

haha babi rindu blog